MENIU CAUTĂ
14 Aug. 2014 13:03

Despre SEX fără perdea | «În ce situaţii e recomandată vaginoplastia?»

Distribuie

Dragă Cristina, în afară de a te îndruma către un estetician, pentru că de chirurgia plastică ţine vaginoplastia, ţin să analizez un aspect pe care, inconştient, l-ai evidenţiat în scrisoarea ta. Pe de o parte, te gândeşti la operaţie, dar pe de alta, te întrebi dacă nu cumva problema e la partenerul tău, nu la tine, fiindcă foştii iubiţi nu au avut reclamaţii' la capitolul acesta. Dilema ta ar putea ascunde nehotărârea în privinţa relaţiei actuale.
Mai exact, dacă ai fi fost convinsă că persoana care-ţi stă acum e jumătatea ta şi-ţi va rămâne alături tot restul vieţii, nu i-ai fi pus sub semnul întrebării observaţia. Punând-o sub semnul întrebării, dai de înţeles că evaluezi dacă merită să faci operaţia pentru cineva care mâine s-ar putea să nu mai fie lângă tine…
Când faci o schimbare majoră, este foarte important s-o faci în primul rând pentru tine, nu pentru altcineva ori pentru a face pe plac cuiva. Gândeşte-te bine şi acţionează în cunoştinţă de cauză, asumându-ţi întru totul decizia. Întorcându-mă un pic la comparaţia dintre actualul iubit şi foştii, îţi mai spun că ai tras o concluzie pertinentă.
Însă nu se poate afirma că este doar problema unuia dintre parteneri, fiindcă această compatibilitate în pat priveşte până la urmă cuplul ca un întreg. Nepotrivirea fizică afectează ambele părţi implicate în poveste. Mi-e greu să cred că dacă el te simte cam largă' şi nu e satisfăcut de viaţa sexuală, tu, în schimb, te simţi minunat.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Liviu Dragnea, huiduit de un europarlamentar după discursul de la congresul PES
Comentarii