MENIU CAUTĂ
13 Dec. 2012 12:28

Despre SEX fără perdea | «Mă refuză şi nu are niciodată iniţiativă»

Distribuie

Dragă Angel, apetitul sexual diferă de la persoană la persoană, iar dacă soţia ta nu simte nevoia să facă dragoste la fel de des ca tine, nu înseamnă că nu te mai doreşte ori te înşală. În plus, trebuie să ţii cont şi de faptul că după 11 ani, lucrurile nu pot sta la fel ca la început, focul pasiunii, chiar dacă nu se stinge, se mai domoleşte. Intervin rutina, grijile, oboseala şi stresul, iar toate acestea pot duce la rărirea contactelor sexuale.
Şi mai e ceva: nu-ţi pui deloc problema că ai putea fi şi tu de vină pentru ce se întâmplă, cauţi să o învinovăţeşti doar pe soţia ta. Te-ai gândit că poate ceva din comportamentul tău a făcut-o să se îndepărteze? Nu doar femeile, ci şi bărbaţii tind să devină delăsători cu timpul – se îngraşă, nu se mai îngrijesc, au diverse apucături neplăcute… Dacă te regăseşti în această descriere, ar fi bine să iei măsuri.
În privinţa celeilalte probleme menţionate în scrisoare, pe care am ales să nu o public din cauză că era un detaliu destul de… neplăcut, pot să-ţi spun că este o prostie. Mi se pare extrem de urât să-i controlezi chiloţii soţiei. Iar ceea ce ai văzut tu acolo este secreţie vaginală, lucru extrem de normal, nu spermă, pentru că femeile nu au spermă.
Te sfătuiesc să discuţi cu soţia despre ceea ce te macină. Lămuriţi problema o dată pentru totdeauna, vedeţi din ce motiv s-a ajuns în această situaţie şi stabiliţi ce este de făcut mai departe.

Comentarii