MENIU CAUTĂ

Despre SEX fără perdea | «Mi-a spus că sunt cam urâtă acolo… jos»

Distribuie

Dragă Violeta, aspectul menţionat de tine este atât de lipsit de importanţă într-o relaţie, încât mă face să mă întreb ce anume te determină să te frămânţi pentru el.
Mai ales că, spui tu, ştii să faci lucruri care ”ar înnebuni orice bărbat” şi că actualul iubit e singurul care s-a plâns de cum arăţi ”acolo… jos”.
Trebuie să ştii că frumuseţea organelor genitale e o chestiune de percepţie. De exemplu, există triburi africane în care femeilor le sunt înlăturate chirurgical labiile, iar altele, în care sunt apreciate exact acele femei care au labiile mai mari.
În lumea civilizată, e drept că există femei care apelează la labioplastie – probabil, determinate tot de iubiţi, ca tine. Însă informaţii despre acest tip de intervenţie şi costurile pe care le implică nu-ţi pot da eu, trebuie să contactezi un medic estetician specializat în aşa ceva.
Te-aş sfătui să nu apelezi la această operaţie doar pentru a-i face pe plac iubitului tău. Trebuie să doreşti tu asta şi să te simţi confortabil cu alegerea făcută, pentru că, altfel, ai putea regreta mai târziu.
Monica Călugăru, psi­hose­xo­­­­­log, lec­­tor uni­­­­­­­­ver­­­­si­tar doc­­to­rand la Universi­ta­­­tea Hy­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­pe­rion, răs­­pun­de scri­so­rilor voas­­­tre.
Scri­­eţi-i pe e-mail, la despre [email protected]­ta­tea.ro, sau pe adresa re­dac­ţiei (Bu­cu­reşti, bd. Dimi­trie Pom­­peiu nr. 6, sec­tor 2)

Comentarii