MENIU CAUTĂ
26 Sep. 2013 13:23

Despre SEX fără perdea | «Mi-am început viaţa sexuală cu o verişoară»

Distribuie

Dragă A., nu ştiu ce înţelegi tu prin rezolvare. Vrei să te ajut să renunţi la masturbare? Să-ţi spun ce să faci pentru a reuşi să duci o fată, alta decât verişoara ta, în pat? Dacă este aşa, află că nu există nici o frază magică sau vreo terapie specială, tu eşti singurul în măsură să ia aceste decizii şi să acţioneze în consecinţă.
Îmi este evident că te încearcă un sentiment de vinovăţie în privinţa relaţiei interzise cu verişoara ta, dar nu poţi şterge trecutul cu buretele, ce-a fost a fost. Ce trebuie să înţelegi acum este că nu toate tinerele caută o relaţie fără obligaţii, bazată doar pe sex, cum ai avut cu verişoara ta. În mod normal, o fată de vârsta ta îşi doreşte o legătură stabilă, de durată, ce implică sentimente şi va accepta să se culce cu tine numai după ce-i vei dovedi că ţii la ea şi ai gânduri serioase în ce-o priveşte. Este nor­mal să fie aşa, a­­cesta e mersul firesc al lucrurilor.
În ce priveşte autosatisfacerea, mi se pare că e tocmai rezultatul faptului că nu ai viaţă sexuală. Iar faptul că te masturbezi de plictiseală mă face să cred că ar trebui să-ţi cauţi o ocupaţie – un hobby sau mai multe cu care să-ţi umpli timpul liber.

Citește mai multe despre Despre sex fără perdea pe Libertatea.

Comentarii