MENIU CAUTĂ
19 Dec. 2013 13:49

Despre SEX fără perdea | «Nu ştiu dacă voi rezista fără sex»

Distribuie

Dragă Ionuţ, la prima vedere, scrisoarea ta este aceea a unui om care se află într-un conflict cu sine însuşi. Sunt mai multe aspecte despre care putem discuta.
În primul rând, despre vina care derivă din faptul că nu poţi întreţine întreaga familie, pentru a o păstra unită şi pentru a evita astfel situaţia unui compromis. Apoi, despre tensiunea în care trăieşti gândindu-te că nu vei putea să-i fii fidel soţiei…
Nu-mi dau seama dacă ţi-e sincer teamă c-o vei înşela, chiar dacă nu vrei să faci asta, sau ştii sigur c-o vei înşela şi cauţi susţinere, adică vrei ca o persoană avizată să-ţi dea dreptate, să-ţi spună: Da, e normal, nu poţi sta un an fără să faci sex'.
Gândirea ta anticipativă m-a condus către această a doua ipoteză, pentru că ai alunecat foarte repede şi foarte uşor, mi se pare, pe această pantă, a înlocuirii partenerei de sex.
Metode prin care să-ţi poţi înfrâna dorinţa există, dar de­spre asta trebuie să vorbeşti cu medicul tău de familie sau să ceri sfatul unui farmacist. Eu nu te pot ajuta în acest sens.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Liviu Dragnea, huiduit de un europarlamentar după discursul de la congresul PES
Comentarii