MENIU CAUTĂ

Despre SEX fără perdea | «Oare se gândește la altul când face sex cu mine?»

Distribuie

Dragă Florin, constat că tragi concluzii foarte repede, vezi lucrurile numai în alb şi negru şi interpretezi gestul iubitei într-o manieră personală, excluzând din start posibilitatea ca ea să-ţi fi spus adevărul. La un loc, aceste lucruri denotă nesiguranţă. Mi se pare că nu ai deloc încredere în partenera ta şi în relaţia voastră şi eşti mereu în gardă, aşteptând să se întâmple ceva.
Aş vrea să te întreb două lucruri şi te rog să reflectezi îndelung înainte de a răspunde. Prima întrebare este: cât de confortabil te simţi în această relaţie, în afara părţii sexuale? Iar a doua: în ce măsură ţi-ai dori ca partenera ta chiar să se gândească la altcineva când e cu tine, prin urmare, să te înşele, fie chiar şi cu gândul? Fii sincer când răspunzi, pentru că în funcţie de asta îţi vei da seama dacă te temi c-o poţi pierde sau, din contră, cauţi un motiv să te desparţi de ea…
Dacă mai contează vreun pic, am să-ţi spun, la final, că senzaţiile se pot intensifica atunci când închizi ochii şi te concentrezi exclusiv asupra actului sexual. Şi, ca fapt divers, îţi mai dezvălui că fanteziile cu alte persoane nu sunt neapărat un lucru rău pentru o relaţie, mai ales pentru una ”cu vechime”. Din contră, uneori, aceste fantezii pot revigora viaţa sexuală a unui cuplu în care s-a instalat rutina.

Citește mai multe despre Despre sex fără perdea pe Libertatea.

Comentarii