MENIU CAUTĂ
26 Iun. 2014 09:18

Despre SEX fără perdea | «Termin prea repede»

Distribuie

Dragă Sorin, detaliile pe care mi le-ai oferit sunt prea sărace în conţinut ca să-ţi pot spune ce a provocat ejacularea precoce de care suferi şi să-ţi recomand terapia care mi se pare cea mai potrivită. Poate fi de vină un blocaj emoţional, dar la fel de bine cauza poate fi de natură fizică, şi atunci este necesar un consult medical.
Poate exista şi varianta în care excitaţia ta să fie atât de puternică, încât să nu o poţi controla. La această vârstă, dorinţele sunt foarte mari şi presupun că nu ai o experienţă sexuală atât de bogată, încât să ştii cum să-ţi controlezi plăcerea şi să întârzii ejacularea suficient cât să ajungă şi partenera la orgasm.
Un aspect care mi-a atras atenţia în mod special în scrisoarea ta este efectul acestei probleme, şi anume frustrarea şi disconfortul pe care le resimţiţi amândoi. În parte, este de înţeles, pentru că sunteţi un cuplu aflat încă la început de drum, în care accentul e pus în special pe atracţie şi sex. Însă doar în parte. Pentru că, în mod normal, trebuie să-i fii alături partenerului atunci când are o suferinţă, să-i arăţi înţelegere şi să-i oferi ajutorul. Dacă nu există susţinere, înseamnă că nu există nici sentimente puternice.

Citește mai multe despre Despre sex fără perdea pe Libertatea.

Comentarii