MENIU CAUTĂ
04 Oct. 2008 15:14

Fii sexy în rochiţe tricotate!

Distribuie

Dacă nu ai deja o astfel de piesă în şifonier, trebuie să-ţi achiziţionezi una

Se mulează pe corp şi sunt ca o îmbrăţişare caldă în zilele reci de toamnă sau cele geroase de iarnă. Rochiţele tricotate se potrivesc anul acesta atât siluetelor de tip 90-60-90, cât şi celor o­bişnuite, mode­lele variind de la foarte strâm­­te şi cu breteluţe, până la cloş, pli­sate şi cu mâ­neci largi.

3774-95312-haine.jpg

Nu o spu­nem noi, ci designerii ale căror creaţii din jerse, extrem de feminine, au făcut furori pe podiumurile internaţionale. Iată ce ro­chiţe am găsit noi în ma­gazinele Koton, MiniPrix, Jen­nyfer, Man­go sau Promod şi cu ce încăl­ţări le-am asor­tat.

 3774-95324-2.jpg

Griul rămâne, fără  îndoială, culoarea sezonului, nuanţă pentru care a optat în această toamnă şi casa de modă Moschino. Jerseul a fost vedetă pe podiumurile internaţionale.

Purtată de Andreea Spătaru, rochia gri cu bolero a casei Raviolli a făcut furori la ultima prezentare a colecţiilor toamnă-iarnă organizată la City Mall. „Îmi plac rochiile din jerse pentru că sunt sexy şi ţin de cald. Cu o pereche de cizme din lac sau piele întoarsă pot fi purtate fără probleme iarna”, ne-a spus Andreea

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Încăierare în Parlament, între un deputat de la Putere şi unul din Opoziţie
Comentarii