Gluconature și Gluconature Plus sunt aliații perfecți în înlăturarea complicațiilor diabetului și reglarea glicemiei.

Gluconature este singurul produs din România care contribuie la scăderea glicemiei și reglarea tensiunii arteriale. Cele opt ingrediente active (salvie, pulbere de Gynostemma, senna obstusifolia, astragalus, semințe de lotus, pulbere de reishi, castravete amar) din compoziția acestui supliment alimentar au un rol important în refacerea metabolismului.

Acest produs cu beneficii extraordinare este creat respectând o rețetă foarte veche din medicina chineză. Se bazează pe o formulă unică și:

– reface circulația periferică;

-scade treptat glicemia și reglează tensiunea arterială;

-reface celulele beta din pancreas și le protejează;

-contribuie la scăderea frecvenței urinărilor nocturne și refacerea metabolismului rinichilor;

-contribuie la eliminarea setei și foamei excesive, treptat;

– elimină transpirațiile nocturne și reface tonusul;

– vine în sprijinul persoanelor ce suferă de retinopatie și neuropatie diabetică.

Studiile indică faptul că 15% din populația României suferă de diabet noninsulinodependent, diabet de tip 1 și 2.

Trăim într-o lume extrem de stresantă, avem foarte multe griji, ne suprasolicităm organismul, mâncăm pe apucate alimente care nu sunt foarte sănătoase, iar toate acestea contribuie mai devreme sau mai târziu la apariția unor afecțiuni precum diabetul.

În ciuda apariției unei astfel de afecțiuni nu trebuie să vă resemnați și să gândiți că nu există remedii care vă pot ajuta să vă reglați glicemia și să eliminați complicațiile provocate de diabet.

Remedii există, trebuie doar să le descoperiți. Gluconature este unul dintre aceste remedii. Acest propus este o armă cu care puteți lupta contra diabetului. Într-o capsulă se ascunde o adevărată forță vie a naturii, astfel că veți avea șansa să vă stimulați organismul. Odată administrat acest produs, organismul va deveni sănătos în mod natural.

În momenul în care organismul se va echilibra prin sprijinul oferit de Gluconature, nivelul glicemiei se va regla în mod natural.

Gluconature este rezultatul studiilor făcute de cercetătorii chinezi timp de 20 de ani. Acest supliment alimentar nu are efecte adverse, stimulează circulația la nivel micro în zona periferică, reglează glicemia din circuitul sanguin și, de asemenea, somnul. Luat în mod constant, reduce efectele negative ale medicamentelor. Totodată înlătură riscul apariției diverselor complicații ale diabetului.

Odată administrat, efectele Gluconature sunt vizibile în două săptămâni. Se va ameliora starea de oboseală cronică, tensiunea, iar colesterolul rău se poate diminua. Senzația de sete în exces sau lipsa poftei mâncare sunt reglate prin administrarea acestui supliment natural. În plus, și vederea se poate îmbunătăți.

Dacă urinați des și această problemă se va rezolva în momentul începerii curei cu acest produs. Veți constata că senzația de a vă duce la toaletă des se va diminua și veți mai urina mai rar. Organismul va fi capabil să își autoregleze funcțiile și nu veți mai transpira prea tare în timpul somnului, nu veți mai avea frecvent dureri de cap, de umeri, de spate, de stomac sau de piept.

Cei care au luat Gluconature timp de minim 3 luni au putut reduce doza de insulină, iar unele persoane chiar au reușit să renunțe la insulina injectabilă.

În plus, în sprijinul Gluconature vine Gluconature Plus, o formulă nouă ce activează pancreasul. Acesta are în compoziția sa tot opt ingrediente active precum pulbere de ginseng, barba șarpelui, cardamom, poria cocos, kudzu, semințe de dovleac, polyrhachus vicina roger și castravete amar. Este un produs destinat persoanelor care suferă de diabet de tip 1 și are o serie de beneficii extraordinare:

– contribuie la activarea meridianului splină-pancreas;

-joacă un rol important în stimularea funcționării optime a pancreasului;

-este un bun adjuvant în refacerea metabolismului rinichilor;

– reface imunitatea organismului;

-contribuie la stimularea secreției de insulină;

-reglează insulina din primele săptămâni;

– este foarte eficient în cazul persoanelor care suferă de diabet de tip 1 inclusiv la copii.

Uneori este eficient și în cazul persoanelor cu diabet de tip 2. Veți observa că după primele zile de la administrare indicele glicemic scade, iar simtomele diabetului vor începe să se amelioreze.

Așadar, intrați pe bioo.ro și achiziționați-vă aceste suplimente alimentare naturale, care vă pot ajuta să câștigați bătălia contra diabetului.