Horoscop 1 decembrie 2019 – Berbec:

Ai parte de o zi care te poate ajuta să îți clarifici anumite gânduri, intenții și sentimente, ca să știi ce merită dus mai departe și ce ar trebui abandonat.

Horoscop 1 decembrie 2019 – Taur:

Ești beneficiarul unor momente de inspirație cu totul speciale, pe care le-ai putea folosi ca să mai dai uitării din nemulțumiri și să fii mai încrezător în ce va aduce viitorul.

Horoscop 1 decembrie 2019 – Gemeni:

Relațiile cu cei din jur te vor ajuta să îți stabilești corect prioritățile, mai ales când vine vorba de cei dragi pe care îi vei trata cu foarte multă atenție.

Horoscop 1 decembrie 2019 – Rac:

In familie ai putea petrece momente frumoase, după depășirea unor tensiuni inutile, pe care nici nu are rost să le cercetezi prea în amănunt.

Horoscop 1 decembrie 2019 – Leu:

Din anturaj pot veni provocări, dar și invitații deosebit de agreabile, care te vor ajuta să îți schimbi puțin ideile, să ai acces la altfel de abordări ale problemelor vieții.

Horoscop 1 decembrie 2019 – Fecioară:

Știi foarte bine că nu se rezumă totul la bani și că e nevoie de mult mai mult ca să faci să meargă relațiile de care îți pasă foarte mult.

TVR spune că le-a interzis angajaților să vorbească pentru a evita „situații care i-ar putea afecta reputaţia”
Recomandări
TVR spune că le-a interzis angajaților să vorbească pentru a evita „situații care i-ar putea afecta reputaţia”
 

Horoscop 1 decembrie 2019 – Balanță:

Se poate spune că prezența sau absența ta dintr-un grup nu va fi trecută cu vederea prea ușor. Așa că ar fi bine să îți selectezi cu atenție anturajul cu care te înconjori astăzi.

Horoscop 1 decembrie 2019 – Scorpion:

Pot să iasă la lumină secrete despre relațiile tale, pe care ai fi vrut să le păstrezi măcar în penumbră. Cel mai bun lucru pe care îl poți face este să accepți situația.

Horoscop 1 decembrie 2019 – Săgetător:

Ceea ce vine de la tine are un impact mai mare decât de obicei, asupra celor din cercul de prieteni și nu numai. Ar fi bine să oferi un exemplu pozitiv.

Horoscop 1 decembrie 2019 – Capricorn:

Te bucuri de bunul mers al unor relații despre care crezi că sunt cheia împlinirii unor dorințe arzătoare. Ar fi bine să nu exagerezi, nici în bine, nici în rău.

Horoscop 1 decembrie 2019 – Vărsător:

Un apropiat îți propune, direct sau indirect, prin exemplul personal, o altă abordare a relațiilor tensionate, pe care ți-ar prinde bine să ți-o însușești.

Horoscop 1 decembrie 2019 – Pești:

Ești convins că toate solicitările care vin pe capul tău sunt cel mai bun semn că te bucuri de aprecierea celor din jur, chiar dacă ți se pare prea frumos ca să fie adevărat.

Citeşte şi:

Horoscop Urania | Previziuni astrologice pentru perioada 30 noiembrie – 06 decembrie 2019. Jupiter va intra în zodia Capricornului | VIDEO URANISSIMA

La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO
La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
Horoscop 3 iunie 2020. Balanțele se lovesc de câteva complicații, Taurii au probleme financiare
HOROSCOP
Horoscop 3 iunie 2020. Balanțele se lovesc de câteva complicații, Taurii au probleme financiare