Horoscop 10 noiembrie 2019 – Berbec:

Ai posibilitatea de a modela destul de ușor anumite situații pe care le vei întâlni, pentru a le face să corespundă speranțelor tale, dar numai dacă ții cont și de cei apropiați.

Horoscop 10 noiembrie 2019 – Taur:

Este posibil să ajungi singur la concluzia că prea multă zbatere strică, ba te mai și consumă inutil. Ai nevoie de liniște, dar și de stabilirea unor scopuri clare.

Horoscop 10 noiembrie 2019 – Gemeni:

Ești capabil să treci peste obstacolele pe care ți le pui singur în cale, mai ales dacă vei dori să te concentrezi, să descoperi cum te sabotezi.

Horoscop 10 noiembrie 2019 – Rac:

De la partenerul de cuplu vine o propunere, o idee sau o simplă replică, pe baza căreia vei putea construi un plan foarte inteligent, ca să scapi de o problemă care te neliniștea.

Horoscop 10 noiembrie 2019 – Leu:

Este o zi bună pentru regenerare, dar totul pornește de la minte. De acolo trebuie să vină înțelegerea reală a nevoilor tale și ale celor din familie, de care te interesezi acum.

Horoscop 10 noiembrie 2019 – Fecioară:

Cei dragi au nevoie de tine, dar nu numai ca prezență fizică ci mai mult de atât. Toată lumea va ieși în câștig, dacă te decizi să le faci pe plac.

DOCUMENT | Adevărata cifră a infectaților cu COVID-19 de la Spitalul Militar
Recomandări

DOCUMENT | Adevărata cifră a infectaților cu COVID-19 de la Spitalul Militar

 

Horoscop 10 noiembrie 2019 – Balanță:

Contează mult să ții cont de cele mai frumoase aspirații ale tale, cum ar fi dorința sinceră de a trăi înconjurat de oameni frumoși, cu preocupări frumoase.

Horoscop 10 noiembrie 2019 – Scorpion:

Ai vrea ca cei din jur să ghicească ce e în sufletul tău și să nu mai fie nevoie să le ceri nimic, să intuiască singuri și să îți îndeplinească dorințele.

Horoscop 10 noiembrie 2019 – Săgetător:

Ești sincer preocupat de o mai bună administrare a resurselor proprii, dar și de cele ale familiei. Ești purtătorul unei șanse de mai bine pentru cei apropiați.

Horoscop 10 noiembrie 2019 – Capricorn:

Ai șansa de a ajunge la concluzii foarte inteligente, pe baza ultimelor experiențe, dar și cu ajutorul unor prieteni deschiși la minte.

Horoscop 10 noiembrie 2019 – Vărsător:

E cam șchioapă șansa pe care o primești acum la locul de muncă, dar nu prea ai încotro, trebuie să îți asumi responsabilitățile și să te pui pe treabă.

Horoscop 10 noiembrie 2019 – Pești:

Îți vezi viitorul cu alți ochi, poate și pentru că au apărut elemente esențiale de care trebuie să ții cont. Nu e nici mai bun, nici mai rău, doar altfel.

Medicul Virgil Musta, din spitalul timișorean cu cei mai mulți pacienți vindecaţi, ne dă 13 sfaturi esențiale în lupta cu coronavirusul
GSP.RO

Medicul Virgil Musta, din spitalul timișorean cu cei mai mulți pacienți vindecaţi, ne dă 13 sfaturi esențiale în lupta cu coronavirusul

Horoscop 5 aprilie 2020. Gemenii își pun bazele unui altfel de viitor
HOROSCOP

Horoscop 5 aprilie 2020. Gemenii își pun bazele unui altfel de viitor