Horoscop, luni, 10 septembrie 2018. Taurii își asumă prea multe responsabilități

Browserul tau nu poate reda acest video.

Horoscop 10 septembrie 2018. Taurii își asumă prea multe responsabilități

Horoscop 10 septembrie 2018 – Berbec

E nevoie de diplomație ca să obții cooperarea celorlalți, dar pentru asta trebuie să faci un efort și numai tu poți decide dacă îl vei face sau nu.

Horoscop 10 septembrie 2018 – Taur

Spui că ai prea multe pe cap, dar alegerile tale te contrazic, pentru că în loc să rezolvi lucrurile pe rând, te complici și mai mult, asumându-ți tot mai multe responsabilități.

Horoscop 10 septembrie 2018 – Gemeni

Ai nevoie de un scop clar sau cel puțin de o dorință sinceră de a te organiza cât poți de bine. Toate acestea, ca să poți evita risipa de resurse, de orice fel ar fi ele.

Horoscop 10 septembrie 2018 – Rac

Ai puterea de a înțelege mai multe decât spun cei cu care comunici și, în felul acesta, nu doar că îi vei putea ajuta, dar vei evita și potențialele conflicte.

Horoscop 10 septembrie 2018 – Leu

Cel mai bun lucru pe care îl poți face astăzi este să te ocupi de propriile probleme și, dacă vei fi solicitat, să răspunzi pozitiv la cererile de ajutor ale unor apropiați.

Horoscop 10 septembrie 2018 – Fecioară

Este o zi complexă, iar tentația principală vine din tendința ta de a crede că le știi pe toate și că lucrurile trebuie făcute așa cum crezi tu.

Horoscop 10 septembrie 2018 – Balanță

Vrei să te eliberezi de anumite responsabilități, mai ales de cele asociate cu familia, dar odată cu ele, ai putea pierde și anumite privilegii.

Horoscop 10 septembrie 2018 – Scorpion

E nevoie de o diplomație reală, îndelung exersată, ca să poți media conflictele care se conturează astăzi. Dacă nu știi cum să faci acest lucru, va trebui să începi de undeva…

Horoscop 10 septembrie 2018 – Săgetător

Ai spor în tot ce faci și te bucuri de asta, dar nu vei putea menține acest ritm întreaga zi. Ar fi bine să accepți că ai limite, la fel ca toată lumea.

Horoscop 10 septembrie 2018 – Capricorn

Este un moment bun pentru a cere părerea celor din familie în legătură cu problemele apărute și felul în care ar putea fi rezolvate.

Horoscop 10 septembrie 2018 – Vărsător

Te simți neajutorat, pentru că nu poți controla anumite situații. Poate că nici nu e cazul să încerci să îi controlezi pe cei implicați, pentru că știi că o astfel de stare nu poate dura.

Horoscop 10 septembrie 2018 – Pești

Știi deja că pentru tine cea mai bună situație este cea pe care ți-o asiguri cu propriile puteri. În felul acesta, nici nu vei fi tentat să te asociezi cu cine nu trebuie.


Vezi și previziunile Uraniei pentru această săptămână

Mai multe articole