Horoscop, miercuri, 12 septembrie 2018. Leii nu găsesc sprijin în familie

Browserul tau nu poate reda acest video.

Horoscop 12 septembrie 2018. Leii nu găsesc sprijin în familie

Horoscop 12 septembrie 2018 – Berbec

Te așteaptă o zi frumoasă, care aduce împlinirea unor dorințe de care ai uitat, pentru că le-ai considerat imposibil de împlinit. Poate fi ceva ce ai dorit pentru a-i face, de fapt, o bucurie altcuiva.

Horoscop 12 septembrie 2018 – Taur

Ți se pare prea simplu și ușor ca să fie adevărat, când îi auzi pe unii dintre apropiați cum își rezolvă problemele. Ciulește urechile, poate ceva din ceea ce spun ți-ar fi și ție de folos.

Horoscop 12 septembrie 2018 – Gemeni

Acum înțelegi că eforturile sunt răsplătite întotdeauna și că gesturile frumoase pot da roade chiar și după mai mult timp.

Horoscop 12 septembrie 2018 – Rac

Chiar dacă ți se pare greu de crezut, situația nu e chiar așa de neagră cum ți se arată acum. Soluții există, dar sunt în afara felului tău de a gândi.

Horoscop 12 septembrie 2018 – Leu

Degeaba cauți sprijin în familie pentru proiectele tale profesionale sau pentru orice altceva. Cauza nu e lipsa lor de bunăvoință, ci faptul că e ceva ce trebuie să faci singur.

Horoscop 12 septembrie 2018 – Fecioară

După atâtea dispute inutile, ai putea trage concluzia că îți este mult mai utilă pacea și armonia în anturaj, atât cât este ea posibilă.

Horoscop 12 septembrie 2018 – Balanță

Ai șansa de a te împăca acum cu anumite probleme din trecut, probabil legate și de familie, și de a privi spre viitor, pe care îl vezi acum mai luminos.

Horoscop 12 septembrie 2018 – Scorpion

Unul dintre apropiați îți poate deschide ochii cu viziunea sa diferită despre problemele cu care te confrunți. La fel de bine, acel om poate vorbi degeaba, dacă nu îl ascultă nimeni…

Horoscop 12 septembrie 2018 – Săgetător

Simți că se conturează o soluție pentru a te elibera de problemele financiare sau de alte lipsuri care ți-au înnegurat viața.

Horoscop 12 septembrie 2018 – Capricorn

Poți primi un ajutor nesperat de la unul dintre prietenii vechi sau poți fi tu în rolul prietenului care oferă, dezinteresat, o mână de ajutor la momentul potrivit.

Horoscop 12 septembrie 2018 – Vărsător

Se dezleagă ițele unor probleme profesionale, fără să intervii în vreun fel. E o veste bună, având în vedere câte dureri de cap ai avut din acest motiv.

Horoscop 12 septembrie 2018 – Pești

Ai ocazia de a vedea cu ochii tăi că este foarte adevărat ce se spune despre cei care își fac norocul cu mâna lor, pentru că au curajul necesar.


Vezi și previziunile Uraniei pentru această săptămână

Mai multe articole