Ai parte de o zi agreabilă, presărată cu momente în care vei dori să apreciezi lucrurile bune și de la serviciu, și de acasă și să îmbunătățești relațiile cu cei dragi.

Horoscop 22 iulie 2018 – Taur

Este o zi pe placul tău, prin invitația la generozitate și bunătate pe care nu o vei putea refuza și care îți va face mult mai bine ție decât le va face celor din jur.

Horoscop 22 iulie 2018 – Gemeni

Este important să ții cont de invitațiile sau solicitările celor din familie, pentru că sunt semne ale unei bunăvoințe cu care nu te întâlnești foarte des.

Horoscop 22 iulie 2018 – Rac

Te bucuri de compania unor oameni speciali, care reușesc întotdeauna să scoată la lumină partea frumoasă din tine, iar acesta este doar unul dintre efectele pozitive ale prezenței lor.

Horoscop 22 iulie 2018 – Leu

Ai ocazia de a ajunge la o înțelegere tacită cu cei din familie, pentru a lăsa în trecut cele mai spinoase probleme pe care nu ați reușit deocamdată să le rezolvați.

Horoscop 22 iulie 2018 – Fecioară

Este necesar să ții cont de părerile celor din anturajul apropiat și pentru asta trebuie să ai răbdare, să îi consulți și să le ceri explicații suplimentare.

Horoscop 22 iulie 2018 – Balanță

Ai în față o zi luminoasă, care te poate ajuta să revii la sentimente mai bune față de cei din anturaj și să accepți ideea că puteți construi împreună ceva frumos.

Horoscop 22 iulie 2018 – Scorpion

Te bucuri de compania unor persoane care îți inspiră sentimente frumoase și îți pot schimba fundamental dispoziția, suficient cât să devii mai generos.

Horoscop 22 iulie 2018 – Săgetător

Ești invitat la revigorare, prin orice metodă cunoști și pe care o practici, de obicei. Ți-ar face bine vecinătatea apei sau orice altceva te ajută să te eliberezi de stres.

Horoscop 22 iulie 2018 – Capricorn

Ar fi bine să valorifici ocazia pe care ți-o oferă ziua de astăzi de a te odihni, de a te reface, pentru ca apoi să te poți ocupa de orice problemă ivită așa cum se cuvine.

Horoscop 22 iulie 2018 – Vărsător

Ai șansa de a recupera ceva din capitalul de imagine pierdut, printr-un gest frumos pe care îl faci față de cineva din familie, un asociat sau un coleg de muncă.

Horoscop 22 iulie 2018 – Pești

Este o zi specială, care aduce o atmosferă agreabilă și invită la gesturi frumoase, la bunăvoință și la toleranță, mai mult decât de obicei.


Vezi și previziunile Uraniei pentru această săptămână