Horoscop 26 martie 2019 – Berbec:

Vei avea ocazia să te refaci, să îți recapeți vitalitatea și liniștea sufletească, dacă vei dori acest lucru. Astăzi începe o perioadă mai bună și pentru domeniul profesional.

Horoscop 26 martie 2019 – Taur:

Ai parte de prieteni adevărați, care îți vor binele. Poate că nu îți este pe plac vorbele lor, dar ar fi bine să ții cont de ele, dacă și propria judecată, la rece, le dă dreptate.

Horoscop 26 martie 2019 – Gemeni:

Incepe să se creeze o situație favorabilă pentru a ieși în evidență la locul de muncă, pentru a obține bunăvoința superiorilor și cooperarea colegilor.

Horoscop 26 martie 2019 – Rac:

Gândul tău prinde aripi și zboară departe, nu într-un loc anume ci la planuri de viitor care gravitează în jurul nevoii tale de a te regăsi, de a te odihni așa cum trebuie.

Horoscop 26 martie 2019 – Leu:

Curiozitatea ta începe să devină interes real față de tot ce este ascuns, misterios, tainic. Vei avea și ocazii de a intra în contact cu oameni cu aceleași preocupări.

Horoscop 26 martie 2019 – Fecioară:

Vestea bună este că începe o perioadă de liniște în cuplu, în care vei avea șansa de a repara ce ai stricat. Bineînțeles că nu obligatoriu.

Horoscop 26 martie 2019 – Balanță:

Tot ce este legat de muncă și de starea ta de sănătate revine la normal sau se simplifică anumite probleme de care credeai că nu mai scapi.

Horoscop 26 martie 2019 – Scorpion:

Interesul tău pentru tot ce este legat de cei dragi, de sfera sentimentală, în general, va crește începând de astăzi. Este o schimbare binevenită.

Horoscop 26 martie 2019 – Săgetător:

Te ocupi cu drag de casă, de familie și de tot ce este legat de sfera intimă. Ai putea descoperi adevăruri valoroase despre trecut.

Horoscop 26 martie 2019 – Capricorn:

Vei avea șansa unor întâlniri cu totul speciale, a unor dialoguri care îți vor da peste cap unele convingeri, dar te vor ajuta să mergi pe drumul cel bun.

Horoscop 26 martie 2019 – Vărsător:

Șansa începe să îți surâdă pe plan financiar, dar este o tendință care nu va dura prea mult și nici nu vine așa, fără să faci nimic.

Horoscop 26 martie 2019 – Pești:

Incepând de astăzi vei arăta și te vei simți mai bine în propria piele, fără să fie nevoie să faci ceva pentru asta. Șansa îți calcă pe urme, dar pentru asta trebuie să te miști.

Citeşte şi previziunile Uraniei.