Horoscop 3 decembrie 2019 – Berbec

Ai șansa de a ajunge la o înțelegere rapidă cu un superior, pe o problemă importantă. Sau poți primi promisiunea că va fi pe lista de priorități.

Horoscop 3 decembrie 2019 – Taur

Îți surâde colaborarea cu cineva anume din anturajul apropiat, dar știi foarte bine că nimeni nu poate face ceva în locul tău, cel puțin nu la fel de bine.

Horoscop 3 decembrie 2019 – Gemeni

Se poate rezolva, ca de la sine, o problemă financiară sau legată de administrarea unui bun comun cu familia din care provii.

Horoscop 3 decembrie 2019 – Rac

Ai posibilitatea de a ajunge la o soluție ingenioasă pentru o problemă delicată, una care nu trebuie să ajungă la urechile celor dragi.

Horoscop 3 decembrie 2019 – Leu

Poți primi o veste bună de la cineva din familie sau de la un prieten adevărat. Poate fi doar un moment de bună înțelegere care ți-a lipsit foarte mult.

Horoscop 3 decembrie 2019 – Fecioară

O persoană dragă vine cu o idee pe care o îmbrățișezi imediat, deși ai unele îndoieli. Le poți exprima și pe acestea, dar când va veni momentul potrivit.

Horoscop 3 decembrie 2019 – Balanță

O persoană din familie reușește imposibilul, poate chiar cu ajutorul tău. Se rezolvă o problemă delicată, despre care nici nu ai fi vrut să discuți cu cineva.

Afaceri de familie pe banii statului. Organigrama ISU Vaslui, plină de rude
Recomandări

Afaceri de familie pe banii statului. Organigrama ISU Vaslui, plină de rude

Horoscop 3 decembrie 2019 – Scorpion

Primești o mână de ajutor la momentul potrivit și o vei aprecia la justa ei valoare, pentru că ajunsesei la concluzii pesimiste deja.

Horoscop 3 decembrie 2019 – Săgetător

Printr-o intervenție discretă, în mare taină, un apropiat reușește să desfacă un nod care îți înnegura viața. Poate nu e mare lucru, dar tu, sigur, te vei bucura.

Horoscop 3 decembrie 2019 – Capricorn

Ai ocazia să vezi cu ochii tăi cine e de partea ta și cine doar să laudă cu asta, dar nu face nimic din ce spune. E un câștig, chiar dacă îți lasă un gust amar.

Horoscop 3 decembrie 2019 – Vărsător

Este posibil să se discute despre tine la locul de muncă și dacă ai avut un comportament exemplar să fii promovat sau, cel puțin, să ți se deschidă drumul ca să poți face asta.

Horoscop 3 decembrie 2019 – Pești

Astăzi ești mai generos cu tine și cu planurile pe care alegi să le brodești în mintea ta. Poate va contribui la starea ta și faptul că ai putea primi o veste bună de la un prieten.

Citeşte şi:

Horoscop Urania | Previziuni astrologice pentru perioada 30 noiembrie – 06 decembrie 2019. Jupiter va intra în zodia Capricornului | VIDEO URANISSIMA

Legenda lui Moș Nicolae – află care este povestea Sfântului Nicolae și de unde a pornit tradiția cadourilor

Vorbești rumañol? Lingvist: “Românii din Spania creează o nouă limbă latină”

Cine este campionul care primește 17.500 lei de la stat lunar. Este una dintre cele mai mari rente viagere din România
GSP.RO

Cine este campionul care primește 17.500 lei de la stat lunar. Este una dintre cele mai mari rente viagere din România

Horoscop 23 ianuarie 2020. Peștii pot face față oricărei situații
HOROSCOP

Horoscop 23 ianuarie 2020. Peștii pot face față oricărei situații