Horoscop, vineri, 31 august 2018. Racii reușesc să schimbe atmosfera din jurul lor

Browserul tau nu poate reda acest video.

Horoscop 31 august 2018. Racii reușesc să schimbe atmosfera din jurul lor

Horoscop 31 august 2018 – Berbec

Ai parte de o zi deosebit de interesantă, în care vei avea ocazia să îți revii, să fii mai calm și să treci peste nemulțumirile care îți înnegurează zilele.

Horoscop 31 august 2018 – Taur

Îți dai seama că aveai nevoie de o zi cum este cea de azi, care să conțină și agitație, dar și liniște. Agitația poate fi transformată în energia necesară pentru a acționa rapid, dacă este cazul.

Horoscop 31 august 2018 – Gemeni

Ai ocazia să vezi cât de bine te poți controla atunci când nu ai un sprijin clar din partea celor din jur. Se pare că toți sunt ocupați cu ale lor, cea mai mare parte din zi.

Horoscop 31 august 2018 – Rac

Ți se potrivește de minune invitația la cooperare, prietenie și căldură sufletească pe care o aduce această zi. Așa vei reuși să schimbi atmosfera din jurul tău, oriunde te-ai afla.

Horoscop 31 august 2018 – Leu

Treci la treburi serioase, dar ritmul tău nu se potrivește cu contextul și nici cu ritmul celorlalți. E nevoie și de răbdare, din când în când, ca să poți rezolva unele probleme.

Horoscop 31 august 2018 – Fecioară

Ești foarte serios și dispus să depui eforturi în tot ce ai de făcut astăzi. Singura problemă e faptul că unele situații cer altceva – de exemplu, bunăvoință sau mai mult calm.

Horoscop 31 august 2018 – Balanță

Dincolo de impresia ta că nu poți controla unele situații, cele care ar trebui să îți aducă unele beneficii, vei avea ocazia să prețuiești bunele relații cu apropiații.

Horoscop 31 august 2018 – Scorpion

E drept că nu poți controla nici voința, nici disponibilitatea partenerilor, dar poți sublinia ceea ce ești dispus și poți face tu, în beneficiul tuturor.

Horoscop 31 august 2018 – Săgetător

Ești dispus să muncești, chiar foarte mult, dar nu de eforturi brute este nevoie acum, ci de o mai bună organizare a acestora, de un scop constructiv.

Horoscop 31 august 2018 – Capricorn

Ai nevoie de pasiune, de bucuria de a face ceea ce îți place și te motivează să dai ce ai mai bun. Dacă nu poți face asta la locul de muncă, poți compensa în timpul liber.

Horoscop 31 august 2018 – Vărsător

Casa și familia sunt pentru tine, în această etapă a vieții, cea mai importantă sursă de bucurii, dar și de instabilitate, pentru că trebuie să ții cont de toți cei implicați.

Horoscop 31 august 2018 – Pești

Cei din anturajul apropiat pot avea un efect mai puțin plăcut asupra planurilor tale, dar cu ceva mai multă răbdare și diplomație, poți ajunge la o soluție de mijloc.


Vezi și previziunile Uraniei pentru această săptămână

Mai multe articole