Horoscop, joi, 6 septembrie 2018. Balanțele găsesc soluții pentru unele probleme

Browserul tau nu poate reda acest video.

Horoscop 6 septembrie 2018. Balanțele găsesc soluții pentru unele probleme

Horoscop 6 septembrie 2018 – Berbec

Revii la gânduri mai bune în mai multe domenii esențiale, cum ar fi sănătatea, evoluția profesională, dar și locul și rolul pe care ești dispus să le ocupi într-un grup.

Horoscop 6 septembrie 2018 – Taur

Astăzi vei dori să te ocupi de cu totul altceva, să faci lucruri bune pentru cei dragi și nu numai. Este debutul unei perioade mai calme, care te va ajuta să te revigorezi.

Horoscop 6 septembrie 2018 – Gemeni

Începând de astăzi, vei pune capăt disputelor fără rost cu cei din anturajul apropiat, iar rezultatele te vor bucura pe tine, în primul rând.

Horoscop 6 septembrie 2018 – Rac

Se schimbă ceva în atmosfera din cuplu, dispare un obstacol care te împiedica să crezi în viitorul al acestei relații. Ți se înseninează viața.

Horoscop 6 septembrie 2018 – Leu

Sunt șanse mai mari ca începând de astăzi nu numai să te organizezi mai bine cu munca, dar și să descoperi soluții reale pentru unele probleme de sănătate.

Horoscop 6 septembrie 2018 – Fecioară

Ziua de astăzi îți aduce în dar senzația că te-ai întors acasă, după multă vreme în care ai fost plecat, fără să știi nici tu de ce ai plecat…

Horoscop 6 septembrie 2018 – Balanță

Începi să înțelegi mai bine unele probleme cu care te-ai confruntat în ultima perioadă și, în acest fel, vei reuși să le găsești cele mai bune soluții.

Horoscop 6 septembrie 2018 – Scorpion

Vei reuși să găsești înțelegere la prieteni sau la rude pentru probleme de care nu te poți ocupa singur. Este bine să ai răbdare cu cei din jur și să explici foarte clar de ce anume ai nevoie.

Horoscop 6 septembrie 2018 – Săgetător

Începi să deslușești mai bine drumul pe care ar trebui să mergi pe plan profesional, dar și care îți este locul în grupul de care aparții.

Horoscop 6 septembrie 2018 – Capricorn

Se face lumină și pe strada ta, iar invitația la echilibru pe care ți-o lansează ziua de astăzi nu ar trebui să o uiți prea repede.

Horoscop 6 septembrie 2018 – Vărsător

Unele probleme devin mai ușor de abordat, altele dispar de tot, ca și cum nici nu ar fi fost. Este debutul unei perioade ceva mai calme, care îți va prinde bine.

Horoscop 6 septembrie 2018 – Pești

Ajungi mai ușor la oamenii de care ai nevoie, faci planuri împreună cu aceștia, iar situația dă semne că merge în direcția cea bună.


Vezi și previziunile Uraniei pentru această săptămână

Mai multe articole