Încep să conteze foarte mult dorințele personale, mai mult decât până acum, iar asta poate duce la conflicte majore cu toți cei care contează în viața ta.

Horoscop 9 septembrie 2018 – Taur

Ești tentat de noi asocieri, parteneriate, colaborări, dar trebuie să știi că lucrurile pe care le începi acum nu au o bază solidă, pentru că se construiesc pornind de la un interes egoist.

Horoscop 9 septembrie 2018 – Gemeni

Interesul tău principal se poate schimba, într-un sens bun, pentru că te vei implica mai mult în păstrarea stării de sănătate sau în recuperarea ei.

Horoscop 9 septembrie 2018 – Rac

Sentimentele devin surse de inspirație pentru tine, pe baza lor vei lua decizii în perioada următoare. Orice faptă bună dezinteresată va fi foarte apreciată.

Horoscop 9 septembrie 2018 – Leu

Poți descoperi, începând de azi, multe secrete bine ascunse din trecutul familiei, unele care pot explica probleme de-ale tale sau de-ale unui apropiat.

Horoscop 9 septembrie 2018 – Fecioară

Te întorci către cei din anturajul apropiat, pentru că îți dai seama că ai nevoie de ei. Și ei au nevoie de tine, așa că certurile, într-un astfel de context, nu favorizează pe nimeni.

Horoscop 9 septembrie 2018 – Balanță

Sporește interesul pentru tot ce este legat de resurse, în special cele financiare. Ești tentat să crezi că te poți descurca singur, dar cooperarea este o soluție mai bună.

Horoscop 9 septembrie 2018 – Scorpion

Începi să te simți mai bine în propria piele, dar asta poate însemna și o creștere a orgoliului. Orice asociere, în aceste condiții, va fi mult mai dificilă.

Horoscop 9 septembrie 2018 – Săgetător

Începe o perioadă în care, deși nu vei putea controla mare lucru, te vei bucura de anumite avantaje, oferite de persoane care îți doresc binele.

Horoscop 9 septembrie 2018 – Capricorn

Este posibil să începi să te apropii de oameni cu preocupări foarte diferite de-ale tale sau chiar opuse. Vei avea de câștigat, dacă vei trata cu respect ceea ce descoperi acum.

Horoscop 9 septembrie 2018 – Vărsător

Te preocupă o problemă legată de muncă, te întrebi dacă să faci sau nu un pas înainte. Răspunsul bun este cel care te face să te simți ușurat de o povară inutilă.

Horoscop 9 septembrie 2018 – Pești

Ești pregătit pentru experiențe noi, intense, poate chiar departe de locul în care te afli acum. Întrebarea este: ce faci cu ceea ce lași în urmă și ai vrea să păstrezi?


Vezi și previziunile Uraniei pentru această săptămână