MENIU CAUTĂ

Horoscop sâmbătă 10 noiembrie 2018. Pot să apară unele dificultăți legate de muncă pentru Raci

Distribuie

Horoscop sâmbătă 10 noiembrie 2018. Vezi PREVIZIUNILE COMPLETE pentru fiecare dintre cele 12 zodii!

Horoscop sâmbătă 10 noiembrie 2018 – Berbec: 

Ar fi util să îți amintești de regulile de bună conviețuire și să ții cont de ele, ca să nu strici, fără să vrei, relațiile cu superiorii sau cei din familie.

Horoscop sâmbătă 10 noiembrie 2018 – Taur:

Este o zi care aduce o tentație sub forma autoamăgirii și aceste probleme vor apărea în special în familie sau în tot ce este legat de bani și administrarea lor.

Horoscop sâmbătă 10 noiembrie 2018 – Gemeni:

Este dreptul tău să te exprimi, să spui exact ce gândești, dar cei din jur nu sunt obligați să accepte ce transmiți. E dreptul lor să înțeleagă altceva.

Horoscop sâmbătă 10 noiembrie 2018 – Rac:

Pot să apară unele dificultăți legate de muncă sau de starea ta de sănătate. Nu ai de ce să ajungi la concluzia că te vei întoarce la problemele din care abia ai ieșit.

Horoscop sâmbătă 10 noiembrie 2018 – Leu:

Este necesar să te concentrezi pe ceea ce știi să faci foarte bine și să oferi cunoștințele tale doar dacă îți sunt solicitate. Altfel nici nu vor fi apreciate.

Horoscop sâmbătă 10 noiembrie 2018  – Fecioară:

Este o zi senină, care se poate înnegura doar dacă vei accepta să dai prea multă importanță unor probleme de serviciu care te frământă.

Horoscop sâmbătă 10 noiembrie 2018 – Balanță:

Ai parte de o zi pe gustul tău, frumoasă și presărată cu momente de generozitate care îți vor aduce bucurie. Umbrele pot să apară din discuții fără rost cu cei din anturaj.

Horoscop sâmbătă 10 noiembrie 2018 – Scorpion:

Există probleme spinoase în familie, dar soluțiile pe care le vezi tu sunt exagerate pentru că se bazează, toate, pe ideea că ceilalți vor trebui să facă ce spui tu.

Horoscop sâmbătă 10 noiembrie 2018 – Săgetător:

Ai șansa de a te revigora substanțial și de a te simți bine, cum nu te-ai mai simțit de mult timp. Va conta mult și cât de mult te vei respecta pe tine însuți în tot ce faci.

Horoscop sâmbătă 10 noiembrie 2018 – Capricorn:

Poate că vei pierde ceva, ce nu ai avut niciodată, doar trăiai cu o impresie greșită. Va trebuie să faci un effort ca să îți dai seama că e o falsă pierdere.

Horoscop  sâmbătă 10 noiembrie 2018 – Vărsător:

De la tine pornește impulsul spre îndoială, suspiciune care poate afecta comunicarea cu prietenii. Mai bine vorbești mai puțin și asculți mai mult.

Horoscop sâmbătă 10 noiembrie 2018 – Pești:

Există riscul unei amăgiri pe care o vei accepta doar ca să nu tulburi apele. Problema e că nu folosește nimănui să ai o astfel de atitudine.

Citeşte şi previziunile Uraniei pentru săptămâna aceasta

Citește mai multe despre Horoscop pe Libertatea.

Comentarii