Horoscop weekend 7-9 septembrie. Luna nouă în Fecioară! Cum sunt afectate zodiile

Horoscop weekend. Duminica 9 septembrie 2018, urmatoarea Luna Noua va incanta cerul noptii, aducandu-ne speranta unor noi inceputuri, speranta pentru o toamna plina de belsug si speranta pentru un viitor mai bun. Pe masura ce lasam in urma haosul si confuzia verii, sa folosim aceasta oportunitate ca sa ne pregatim pentru tot ce este mai bun in noul sezon.

Ce aduce Luna Noua in Fecioara?

Lunile noi simbolizeaza in general inceputuri, deci daca vrei sa fii in acord cu energia unei Luni noi, pregateste-ti noi proiecte si inceputuri cand este Luna noua, de la idee la actiune. Luna noua este inceputul unui nou ciclu lunar, de aceea urmatoarele doua saptamani lumina Lunii continua sa creasca pana cand isi atinge maximum de potential luminos, adica Luna plina.

Horoscop weekend. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Traiesti o viata la viteza maxima, intotdeauna avansezi cu viteza luminii fara sa acorzi timp prea mult sa te gandesti la riscurile de pe drum. Luna noua te va forta sa incetinesti ritmul si sa reconsideri un aspect important din viata ta care deseori trece pe plan secund cand ai treaba – sanatatea si starea ta de bine. Nu este vorba doar de sanatatea fizica prin atentie pe nutritie si alegerile stilului de viata, dar si pe sanatatea mentala si emotionala. A avea grija de tine nu e semn de slabiciune, este necesar ca sa poti trai cu adevarat frumos aceasta viata.

Horoscop weekend. TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Calul de bataie al zodiacului, toata lumea stie ca se poate baza pe tine sa iti sufleci manecile si sa iti murdaresti mainile. Tu nu te temi de munca dificila, dar trebuie sa recunosti ca viata nu este numai despre asta. Luna Noua te va inspira sa te gandesti la hobbyuri noi si activitati care sa iti aduca distractie si bucurie in viata. Ia-ti timp sa te gandeste ce te face fericit. Iubesti muzica ? Canta la un instrument. Iti place sa muncesti cu mainile ? Invata un hobby de manuire a mainilor, o clasa de arta.

Horoscop weekend. GEMENI (22 mai – 21 iunie)

In aceste zile de Luna Noua si cele 2 saptamani ce vor urma, te vei simti inspirat de idei noi incredibile. Trebuie sa fii minte ca ideile sunt doar primul pas si ele nu te vor duce in locuri marete decat daca esti dispus sa le si pui in actiune. Poate ca este dificil sau inconfortabil sa iesi din zona de confort, dar dupa ce totul va fi facut, te vei uita in urma la aceasta perioada si vei fi recunoscator ca ai fost dispus sa faci acest efort.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Mai multe articole