MENIU CAUTĂ
16 Sep. 2009 15:31

În 2016 vom face sex în grup pe Internet

Distribuie

Nu e nimic nou faptul că oamenii comunică mult mai uşor prin intermediul Internetului şi petrec mai mult timp în faţa calculatoarelor decât în oraş cu prietenii. Astfel, în curând, spun cercetătorii, vom putea să ne satisfacem cele mai ciudate fantezii prin intermediul spaţiului virtual.

Americanii de la Sinulate Entertainment, conduşi de Steve Rhodes, sunt pe cale să creeze un aparat ciudat, parcă scos din filmele SF, cu ajutorul căruia vei putea face sex cu oricine, chiar dacă vă aflaţi unul de celălalt de mii de kilometri distanţă.

0-180966-eyevine8140333.jpgAparatele, special create petnru femei şi bărbaţi, vor fi conectate la calculator şi vor răspunde comenzilor date de partenerul tău aflat la distanţă. Mângâieri, şoapte şi multe alte acţiuni care au loc în timpul unui preludiu vor fi reproduse cu fidelitate de către aparat. Bineînţeles, latura vizuală va fi satisfăcută de prezenţa unei camere web.

Mai mult, potrivit cotidianului rus Express Gazetta, pentru că oamenii sunt atraşi de camerele de chat, până în 2016 se doreşte crearea unui dispozitiv asemănător celui descris mai sus, prin intermediul căruia doritorii să poată participa la şedinţe de sex în grup, pe Internet.

Comentarii