Dr. Andreas Vythoulkas, Gabriel Coveșeanu și Cezar Dumitru, la Trips & Tricks

Dr, Andreas Vythoulkas, medic specialist obstetrica-ginecologie, a venit în studioul Libertatea, la emisiunea Trips & Tricks. I se va alătura și îndrăgitul prezentator Gabriel Coveșeanu (Cove) este invitat în emisiunea Trips and Tricks, de la 13.30 pentru a ne povesti despre aventurile lui din vacanțele petrecute alături de familie. Și pentru că e vară, nu ne puteam limita la un singur invitat, așa că alături de Cove va veni și cel mai umblat român din lume. Este vorba despre Cezar Dumitru, cel care s-a plimbat în aproape 120 de țări de pe planetă. Cezar nu este un turist obișnuit, iar ponturile pe care acesta le dă se dovedesc a fi vitale, mai ales atunci când faceți o excursie în locuri exotice.

Împreună cu invitații noștri vom vorbi și despre destinația externă care prinde tot mai bine la români: Georgia. Această destinație este de partea cealaltă a Mării Negre, dar are un litoral extraordinar și, de când operatorii aerieni au deschis curse directe către ea, avioanele sunt pline.

În an de Centenar, nu puteam rata nici discuția despre unul dintre cele mai frumoase orașe din România, Alba Iulia, așa că așteptați-vă la discuții cât mai faine.

Iar pentru cei care vor un altfel de turism, vom avea și rubrica în care vom vorbi despre turismul medical, și de ce este bine să apelăm la el când este nevoie.

Mai multe articole