MENIU CAUTĂ
16 Sep. 2009 14:43

«Mă înnebuneşte gândul să fac sex fără prezervativ»

Distribuie

Regina porno Alina Plugaru răspunde, în fiecare luni şi miercuri, întrebărilor pe teme sexuale venite din partea cititorilor Libertăţii. Este o profesionistă în aşternut, aşa că citiţi cu atenţie sfaturile pe care vi le dă sex-experta noastră!
4155-182857-s.jpg
Am 22 de ani şi sunt implicat într-o relaţie de cinci ani cu o fată pe care o iubesc. Viaţa noastră sexuală e bună, nu avem probleme, dar vrem să încercăm fără prezervativ şi aş dori să îmi spui câte ceva despre acest subiect. Mă înnebuneşte gândul să fac sex fără prezervativ şi mi-e tare frică de consecinţe.

George

4155-182854-26.jpgRăspuns: Dragă George, în primul rând, rolul prezervativului e acela de a preveni bolile cu transmitere sexuală. Acestea reprezintă adevărata problemă. Sarcina nedorită o lăsăm pe locul doi. Aşadar, ţinând cont de faptul că eşti cu iubita ta de cinci ani, cred că o cunoşti foarte bine şi ştii dacă suferă sau nu de ceva. Asta ţine, mai ales, de sinceritatea pe care e bazată relaţia voastră. Bun. Până aici am lămurit problema.

Dacă nici unul dintre voi nu suferă de vreo boală cu transmitere sexuală aveţi ”liber” la sex fără prezervativ. În ceea ce priveşte cealaltă latură, teama de o sarcina nedorită, trebuie să ştiţi că anticoncepţionalele nu sunt singura metodă de prevenire. Ar mai fi şi metoda calendarului, spermicidele, diafragma, contracepţia de urgenţă etc. Aşa că iubita ta poate sta liniştită.

Comentarii