MENIU CAUTĂ
24 Sep. 2009 21:46

«Mă leagă la ochi când facem sex»

Distribuie

4164-185690-sexolog.jpg"Mă numesc Andrada, am 33 de ani şi am o problemă cu noul meu partener. Ieşim împreună de câteva luni, dar abia de curând am ajuns... în pat. Am descoperit că iubitului meu îi place sexul sălbatic, vrea să mă audă ţipând, să-l zgârii cu unghiile, să-l bat la fund… Însă ceea ce mă sperie cel mai tare e că vrea să mă lege la ochi când facem sex. Mă atrage, dar mă şi sperie jocul ăsta al lui. Ce să fac?"

Dra4164-185689-ochi.jpggă Andrada, problema la care te referi este legată de aşteptările voastre în plan sexual. Probabil că tu ai experimentat până acum doar modele conservatoare, pe când iubitul tău a încercat o paletă mai largă şi e firesc să dorească mai mult de la tine, pentru că el ştie cum este şi altfel. La întrebarea ”Ce să fac?” îţi pot răspunde simplu: ceea ce simţi că vrei. Nu afirm că modul în care reacţionează iubitul tău e normal sau anormal, pot doar să spun că adoptă un comportament uşor fantezist şi exhibiţionist, dar mă gândesc că există motive de ordin personal pentru a fi aşa. Aceste lucruri pot fi lămurite numai prin discuţii legate de cum vede fiecare dintre voi sexul. Poate aşa vei descoperi şi de ce are el asemenea aşteptări din partea ta.

În finalul scrisorii îmi vorbeşti despre faptul că acest joc te atrage, dar te şi sperie. Înţeleg că acea parte de care te temi este de fapt conştiinţa, care până acum a penalizat acest tip de comportament, iar acum s-a creat conflictul între ceea ce ştii tu că e dezirabil social şi ceea ce nu este. Cred că ar trebui să gândeşti problema şi poate, de ce nu, să-ţi reconsideri anumite puncte de vedere.

Comentarii