MENIU CAUTĂ

O româncă lansează tricoul cu sâni pentru doamne

Distribuie

3844-111990-tricou.jpgInspirată de celebrii blugi cu penis purtaţi de Dani Oţil.

De azi, şi fetele au ce arăta. După rumoarea creată de jeanşii cu penis, pe care Dani Oţil i-a purtat recent la un eveniment monden, o creatoare româncă lansează o colecţie de tricouri de damă cu… sâni.

3844-111989-oana.jpg”Deşi eu creez mai mult rochii de seară, m-am gândit că n-ar fi rău să-mi fac şi o linie mai sexy, mai şocantă şi care să se potrivească pentru serile petrecute de fetele îndrăzneţe, în cluburi”, ne-a mărturisit designerul Oana Săvescu. Creatoarea lucrează acum de zor la prima sa colecţie ”casual”, care va include şi aceste tricouri-rochiţe cu sâni şi pe care urmează s-o lanseze săptămâna viitoare, sperând să se bucure de acelaşi succes pe care-l au şi rochiile create de ea. ”Avem şi noi nevoie în moda românească de o linie mai extravagantă”, a mai adăugat ea. Oana Săvescu vrea să-i ofere primul astfel de tricou chiar Mihaelei Rădulescu. ”Cu ocazia asta, îşi poate asorta cu tricoul blugii lui Dani”, a glumit designerul.

Preţurile vor fi conforme cu criza

Cât despre preţul tricourilor cu sâni, Oana ne-a mărturisit că acestea nu vor fi nici pe departe la fel de scumpe, cum sunt blugii de la D-Squared, pe care i-a purtat Dani şi care i-au scos acestuia din buzunar suma de 481 de euro. ”Tricourile cu sâni nu vor fi foarte scumpe, căci suntem în plină criză financiară”, a punctat ea zâmbind.

Comentarii