MENIU CAUTĂ
29 Noi. 2017 12:48

(P) Detoxamin și Megamin, soluția stării de sănătate optime

Distribuie

Foarte mulți dintre noi s-au întrebat adesea ce reprezintă sănătatea. Sănătatea este o comoară, dar reprezentații Organizației Mondiale a Sănătății au definit-o ca o stare optimă din punct de vedere psihic, fizic și material.

Din cauza stresului foarte mare din perioada în trăim, alimentației nu foarte sănătoase și consumate pe fugă, nu ne putem declara pe deplin sănătoși. Mai degrabă putem spune că suntem în căutarea de soluții pentru recăpătarea sănătății noastre, deteriorate din diferite cauze.

Poluarea planetei prin intermediul fabricilor, a noxelor emise de mașini, contribuie la îmbolnăvirea oamenilor de cancer. Din ce în ce mai mulți oameni sunt diagnosticați cu această afecțiune necruțătoare.

Studiile arată că în România există 550.000 de bolnavi de cancer, dintre aceștia 4500 sunt copii. Cancerul este o afecțiune care apare în momentul în care celulele încep să se înmulțească necontrolat, anormal, formând o masă numită tumoare. În momentul diagnosticării cu cancer, încep tratamente chinuitoare și toxice, care pot afecta și mai mai mult organismul.

Din fericire, există și alte arme cu care putem lupta contra cancerului. Este vorba despre Detoxamin și Megamin, două suplimente alimentare cu efecte benefice asupra organismului uman.

Detoxamin, care are în compoziția sa patru ingrediente active (zeolit, dolomita, magneziu, calciu), este un adjuvant foarte bun indicat persoanelor care fac chimioterapie și radioterapie, întrucât contribuie la protejarea și regenerarea celulelor radiate, eliminând toxinele din organism pe cale naturală.

De asemenea, combate radicalii liberi și asigură buna funcționare a țesuturilor hepatice, fiind recomandat contra afecțiunilor hepatice și diabet. În plus, contribuie la stimularea pe cale naturală a sistemului imunitar și sprijină organismul în lupta contra afecțiunilor imunodeficiente.

Detoxamin este imunomodulator, detoxifiant (elimină metalele grele și amoniacul), hepatoprotector (protejează celula hepatică și reduce inflamațiile) și bioregulator (reglează și echilibrează pH-ul la nivel celular, dar și metabolismul intestinal).Poate fi folosit ca adjuvant contra tumorilor. Reduce efectele secundare ale chimioterapiei și radioterapiei (anemia, greața, căderea părului etc.).

Datorită ingredientelor active din compoziția sa, Detoxamin face posibilă comunicarea dintre celule, iar acest lucru contribuie la regenerarea celulelor și stimulează activitatea sistemului imunitar.

În plus, contribuie la:

-stimularea metabolismului la nivel celular și a dehidrogenezei mitocondriale;

-stimularea dezvoltării și bunei funcționări a limfocitelor (în special C4 și C8), echilibrându-se astfel funcțiile de la nivelul sistemului imunitar;

– stimularea activității celulelor NK și sprijinirea inhibării proteinei kinaza B (C-AKT).

La fel ca și Detoxamin, Megamin este un adjuvant  recomandat persoanelor care vor să-și întărească și să-și stimuleze sistemul imunitar, deoarece acest supliment alimentar neutralizează acțiunea radicalilor liberi din organism, care duc la apariția stresului oxidativ.

De asemenea, Megamin ameliorează diferite afecțiuni canceroase și are o acțiune benefică în hepatita virală de tip B sau C, având în vedere că regenerează celula hepatică.

Datorită ingredientului activ din compoziția sa numit zeolit, acest supliment alimentar are capacitatea de a distruge celulele canceroase. El are capacitarea de a împiedica hrănirea acestora.

În plus, zeolitul îl transformă într-un supliment benefic și în afecțiuni precum herpes, dermatită seboreică, eczeme, psoriazis, răni.

Optimizează pH-ul și ameliorează aciditatea, are acțiune benefică asupra osteoporezei, datorită faptului că asimilează calciul în organism.

Zilnic organismul nostru trebuie să elimine toxinele din interiorul său. Face acest lucru cu sprijinul rinichilor, ficatului, plămânilor, colonului sau pielii. Pentru a avea loc o eliberare corespunzătoare a toxinelor din organism, organele trebuie să funcționeze în mod optim.

Dacă alimentația noastră de zi cu zi este bogată în grăsimi, detoxifierea organismului se face mai greu. Însă, odată cu administrarea suplimentului alimentar Megamin, începe o curățare și o igienizare a colonului nostru. Iar dacă tranzitul nostru intestinal este lent, acest supliment alimentar este soluția ideală.

Zeolitul din compoziția sa este un mineral vulcalnic, utilizat în medicina tradițională asiatică, fiindcă ameliorează diferite tipuri de afecțiuni și susține o sănătate echilibrată a organismului.

Megamin este obținut prin utilizarea nanotehnologiei, o alternativă mult mai scumpă decât celelalte existente pe piață. Prin intermediul nanotehnologiei se dezintegrează particulele solide, cu ajutorul unui dispozitiv ce dezintegrează controlat particulele prin accelerarea centrifugată.

Prin nanotehnologie, zeolitul capătă numeroase proprietăți noi, fiind mult mai benefic decât era inițial. Acest lucru face ca Megamin să fie un supliment special, cu beneficii extraordinare asupra sănătății organismului nostru, cel mai important fiind ameliorarea afecțiunilor canceroase.

După cum se poate observa, atât Detoxamin, cât și Megamin reprezintă soluția stării de sănătate optime, de aceea merită intrat pe bioo.ro și achiziționate.

 

Comentarii