(P) Optimizeaza circulatia sangelui si contribuie activ la mentinerea sanatatii cardiovasculare!

Sistemul de circulatie al organismului este responsabil pentru trimiterea sangelui, a oxigenului si implicit a substantelor in intregul corp. In momentul cand fluxul de sange catre o anumita parte a corpului este diminuat, adesea se resimt simptomele unei circulatii improprii.

Ea este frecvent intalnita la nivelul extremitatilor, cum ar fi picioarele si bratele.

Este esential de stiut ca circulația sanguina este o parte importanta a functiei generale si a intregii sanatati corporale

Inima pompeaza sangele prin vase in sistemul circulator. Ca atare, celulele rosii din sange au sarcini specifice de a transporta oxigen in organele corpului, oferind vitalitate si energie, dupa cum explica specialistii. Cand organele vitale si sistemul circulator functioneaza corespunzator, inseamna ca fluxul sanguin este adecvat; insa daca exista o boala sau o afectiune care influenteaza sistemul circulator, atunci si fluxul sanguin poate scadea si crea complicatii.

Asta explica faptul ca circulatia proasta rezulta si din alte probleme de sanatate.

Prin urmare, este important sa se trateze cauzele, mai curand decat simptomele. O multitudine de conditii pot duce la o circulatie necorespunzatoare, dar cele mai dese cauze includ: obezitatea, diabetul, afectiunile cardiace si problemele arteriale.

Un exemplu concludent de situatie limita poate fi chiar formarea unui cheag de sange. Acesta poate opri sau inhiba fluxul sanguin dintr-o parte a corpului in zonele ramase si din pacate, poate provoca un accident vascular cerebral sau o deteriorare severa a arterelor.

Care sunt simptomele care indica o circulatie proasta si cum se pot ocoli?

Cele mai intalnite reactii care descriu o slaba circulatie se refera la: furnicaturi si amorteli aparute din senin, dureri resimtite la nivelul membrelor inferioare si superioare, precum si simptome particulare rezultate din alte boli.

Tratamentul cu AspiVita asigura mentinerea si totodata imbunatateste activitatea sistemului circulator. Eficacitatea sa consta si in faptul ca poate contribui la reducerea riscului de probleme cardiovasculare, prin pastrarea fluiditatii optime a sangelui.

Avantajele sunt numeroase, iar cresterea fluxului sanguin si circulatia buna in corp ajuta concomitent la promovarea augmentarii celulare si inclusiv a functiilor optime a organelor. In plus, pielea beneficiaza si ea de o crestere a circulatiei sanguine, asadar este capabila sa lupte impotriva bacteriilor si infectiilor cu care poate intra in contact. Deci, daca inima pompeaza cu forta suficienta, ritmul cardiac scade, muschii inimii se relaxeaza si tensiunea arteriala curge uniform, fara probleme.

Organismul nostru se bazeaza pe o circulatie buna pentru a ne mentine sanatosi si a ne simti plini de viata. Ea se refera la vitalitate si se descrie vizibil in cele mai multe situatii. Si pentru ca se concentreaza si asupra creierului, eliminand toxinele din corp este imperios necesar sa se acorde timp si atentie pentru a stimula corect circulatia sangelui.
Munca sedentara si stresul cotidian trebuie sa fie inlocuite sau macar atenuate cu: miscare fizica efectuata constant, alimentatie corespunzatoare, masaje de relaxare si tonifiere si chiar practicarea dusurilor irlandeze (prin alternarea de apa rece-calda).

Nu uitati sa discutati cu medicul orice neregula sesizata si consultati atent cele mai inovative tehnologii din domeniu.

Mai multe articole