Mergi direct la conținut »
Lifestyle Libertatea > Lifestyle > Povestea de viața a celebrei Susan Boyle, artista care a recunoscut public că a avut primul iubit la vârsta de 53 de ani.

Povestea de viața a celebrei Susan Boyle, artista care a recunoscut public că a avut primul iubit la vârsta de 53 de ani.

Susan Boyle s-a remarcat pentru prima dată la concursul „Britain's Got Talent” pe 15 aprilie 2009, cântând piesa I Dreamed a Dream, pe vremea când avea 48 de ani.

De atunci, viața ei s-a schimbat total, iar oamenii au fost surprinși să descopere amănunte interesante despre viața acesteia.

Prestația lui Susan a creat o impresie pe plan mondial, prin contrastul dintre aspectul fizic neîngrijit și vocea de mezzosoprană pe care o are. A pierdut concursul, clasându-se pe locul II, fiind învinsă de o trupa de dans Diversity.

În prezent, Susan Boyle are o înfățișare spectaculoasă, care nu mai amintește niciun pic de înfățișarea femeii casnice care, în 2009,  s-a prezentat în fața juriului de la Britains Got Talent.

Susan a investit cea mai mare parte a banilor obținuți la concurs a investit-o în muzică. A scos până acum opt albume. A devenit cea mai cunoscută și de succes concurentă de la „Britanicii au talent’. Albumul ei de debut, „I Dreamed a Dream’, a devenit numărul unu în întreaga lume, inclusiv în Marea Britanie și Statele Unite, fiind cel mai bine vândut album din toate timpurile. A vândut peste 19 milioane de discuri în întreaga lume și a primit două nominalizări la Premiile Grammy. Totodată, a fost protagonista unui musical inspirat din viaţa ei, potrivi Avantaje.

Lecții împotriva traficului de persoane cu copii de 13-14 ani în cea mai expusă zonă a României. „Până să fie cazul Caracal, directorii și profesorii nu erau foarte receptivi”
Recomandări

Lecții împotriva traficului de persoane cu copii de 13-14 ani în cea mai expusă zonă a României. „Până să fie cazul Caracal, directorii și profesorii nu erau foarte receptivi”

Susan Boyle locuiește în casa părinților

Deși au trecut 10 ani de când a devenit cunoscută, Susan nu s-a obișnuit, însă, cu succesul. Cu 300.000 de lire și-a cumpărat o casă, pe care, ulterior, i-a oferit-o nepoatei sale, iar ea a ales să locuiască în vechea casă părintească din Blackburn, West Lothian (Scoția):

„Este bine să stai și în casa mamei tale, sunt multe amintiri frumoase acolo. Chiar simt că este prezentă într-un fel’, spunea artista într-un interviu mai vechi dintr-o publicație engleză. Tatăl ei, Patrick, a luptat în cel de-al Doilea Război Mondial și a murit la 81 de ani, în 1997, iar mama ei, Bridget, a decedat la 91 de ani, cu doi ani înaintea ca Susan să ajungă celebră.

Cântăreața scoțiană a recunoscut că prețul faimei a fost destul de mare pentru ea, potrivit www.express.co.uk.Cântăreața a dezvăluit că s-a simțit „sufocată’ de atenția pe care a câștigat-o și că, deseori, s-a simțit protagonista unui “spectacol ciudat’.

Statele Unite, traversate cu mașina de la Est la Vest în 27 de ore. Drumul de la Nădlac la Constanța, o distanță de 5 ori mai mică, durează peste 10 ore!
Recomandări

Statele Unite, traversate cu mașina de la Est la Vest în 27 de ore. Drumul de la Nădlac la Constanța, o distanță de 5 ori mai mică, durează peste 10 ore!

A avut primul iubit la vârsta de 53 de ani

Fără a oferi prea multe detalii, artista s-a declarat încântată, mărtusind că iubitul ei profesează medicina. În 2009, acesta declara că nu a fost sărutată niciodată.

„Nu vreau să spun prea multe despre cine este el în momentul de faţă, ar fi nedrept. Tot ceea ce pot să spun este că avem cam aceleaşi vârste, iar el este un tip foarte de treabă. Este destul de devreme, dar vom vedea ce se va întâmpla. Sper să se mute la mine“, a declarat artista într-un interviu pentru „The Sun“. Boyle s-a întâlnit cu un presupus medic american în timp ce se afla în turneu, cei doi fiind cazaţi la acelaşi hotel.

Susan Boyle suferă de sindrom Asperger

În 2014, la cinci ani de când devenise celebră, Susan Boyle a fost diagnosticată cu sindromul Asperger, o formă de autism care se manifestă prin abilităţi scăzute de interacţiune socială şi de comunicare, mai precizează sursa citată.

 „Cu ani în urmă, această afecțiune era un stigmat, dar acum există mai multe cunoștințe, mai multă expertiză și mi-e mult mai ușor să vorbesc despre asta’, declara Susan la acea vreme.

În copilărie, ea s-a confruntat cu dificultăţi de învăţare despre care i s-a spus că sunt urmarea privării de oxigen la naştere care i-a afectat creierul. Aceste greutăţi i-au dat de furcă la şcoală, unde era hărţuită de alţi copii.

Close
Închide
  Close