MENIU CAUTĂ
01 Mar. 2010 13:14

Poziţii de sex oral cu care poţi înnebuni orice bărbat

Distribuie

Faptul că bărbaţii sunt înnebuniţi după sexul oral este un lucru foarte bine cunoscut. Cu toate acestea, chiar şi în acest domeniu poate interveni plictiseala dacă nu vii cu ceva nou.

0-229907-sexoral.jpgIată poziţiile de sex oral cu care sigur îl vei impresiona de fiecare dată:

1. Încearcă poziţia 69 doar pentru el. De multe ori această poziţie nu ne atrage pentru că trebuie să ne concentrăm în două direcţii opuse: să primim şi să oferim plăcere. Totuşi o încercăm din când în când pentru că, de ce să nu recunoaştem, priveliştea face toţi banii. Aşa că data viitoare când vă aşezaţi în această poziţie, spune-i să nu facă nimic. Astfel, va trăi senzaţiile la maxim.

2. Bărbaţii adoră să te vadă într-o poziţie „de inferioritate”, una în care nu ai mult spaţiu de mişcare. Aşa că îl poţi invita deasupra ta, atunci când stai pe spate, cu capul pe o pernă. El stă cu picioarele de o parte şi alta a corpului tău şi se apropie cu bazinul de gura ta. Pentru un plus de dominare, îţi poate strânge umerii cu picioarele, timp în care îţi ridică capul cu ambele mâini şi te ghidează pentru a-i oferi plăcere.

3. Dacă sunteţi adepţii poziţiilor sexuale încolăcite, încercaţi-o şi pe aceasta! Aşează-te pe o canapea în poziţie obişnuită. Iubitul tău va sta în faţa ta, cu spatele pe podea şi bazinul său lipit de al tău, ţinându-şi picioarele încolăcite în jurul taliei tale. Tu nu trebuie decât să te apleci şi să-i răsfeţi zona intimă.

4. Iată o poziţie în care el controlează profunzimea penetrării! Stai aşezată pe pat, cu capul la marginea lui şi cu mâinile pe lângă corp. El stă în picioare lângă pat, cu genunchii uşor îndoiţi, astfel încât să stai cu capul între picioarele lui. Iubitul tău se va apleca spre trupul tău până când găsiţi unghiul potrivit de penetrare. Mâinile şi le poate sprijini pe bustul tău.
  
Află mai multe poziţii de sex oral cu care-ţi poţi surprinde iubitul pe unica.ro

Comentarii