Previziuni Urania pentru perioada 21 – 27 aprilie 2018. Venus va intra în zodia Gemenilor

urania

Previziuni Urania pentru perioada 21 – 27 aprilie 2018. Venus va intra în zodia Gemenilor.

Berbec

Între 21 și 22 aprilie după-amiaza, preocupări domestice cu aspect de constrângere, poveri familiale; tensiuni interioare născute din imposibilitatea de a armoniza viața de familie cu cea socială. Între 22 aprilie, după ora 19:09′, și seara zilei de 24 aprilie, aventurismul va fi la cote maxime. Tendința generală este de „ambalare”, de entuziasmare în fața acelor activități care, potențial, le pot furniza surprize, plăceri, satisfacții rapide, bucurii ale simțurilor. Bărbații pot face pasiuni fulgerătoare și, în general, disponibilitatea tuturor nativilor spre o viață sentimentală tumultuoasă va fi mare. Surprize de la copii sau de la persoanele dragi. Pe 23 aprilie, Venus va intra în zodia Gemenilor și va activa casa a III-a a schimburilor de informații, a învățăturii dar și a deplasărilor precum și a relațiilor cu frații, vecinii și cunoscuții ocazionali ceea ce, poate aduce un profit la nivelul îmbogățirii cu date și știri necesare pregătirii lor școlare ori bagajului de cunoștințe. Pe fond, contextul este pozitiv. Între 24 aprilie, după ora 22:41′, și zorii zilei de 27 aprilie, posibile disfuncții discrete în plan organic, la nivel digestiv, abdominal, hepato – biliar. Psihicul va fi marcat de plictiseală, oboseală, indiferență sau blocare a atenției pe o chestiune ce privește sectorul muncii sau relațiile de serviciu. Pe 27 aprilie, după ora 03:13′, Luna își va începe tranzitul în casa relațiilor parteneriale care vor evolua pe muchia divergențelor, a depășirii măsurii, a exagerărilor și a viziunilor subiective manifestate de Berbeci. Incapacitate de a se înțelege cu vorba bună cu partenerul de viață, mai ales pe subiecte de interes minor. Soarele patronează favorabil casa banilor obținuți din muncă salarizată sau prin exercitarea unei activități retribuite ocazional.

Taur

Între 21 și 22 aprilie după-amiaza, nativii acestui semn nu vor fi prea vorbăreți: obosiți sau doar preocupați, aceștia se vor exprima cu prudență și fără angajare personală prin declarații și promisiuni. Drumuri făcute împotriva voinței, fără chef, cu dificultăți minore în timpul deplasării sau în contextul cărora nu-și vor atinge scopul propus. Blocaj sau întârziere în circulația știrilor și informațiilor, a corespondenței Taurilor cu persoane și instituții. Între 22 aprilie, după ora 19:09′, și seara zilei de 24 aprilie, ipostaze familiale sau parteneriale complicate de tensiuni, neîncredere, ostilitate, exces în exercitarea voinței personale, dorința de a-i controla pe ceilalți sau, chiar, de a-i domina. Pe 23 aprilie, Venus va intra în zodia Gemenilor, respectiv în casa a II-a a banilor câștigați din muncă proprie. Vor fi favorizate în următoarele săptămâni negocierile salariale, rediscutarea sau revizuirea condițiilor contractuale privitoare la un anume fel de a fi plătiți pentru activitatea desfășurată, șansa de a găsi o a doua sursă de câștig, ameliorări modeste în plan financiar. Între 24 aprilie, după ora 22:41′, și zorii zilei de 27 aprilie, stabilitate afectivă: Taurii vor lua distanță emoțională față de provocările sau ofertele altora. Ei vor rezista invitațiilor, provocărilor, tentațiilor și vor avea măsură în privința poftelor personale legate de hrană, distracție, relaxare, divertisment, senzualitate. Abordare rigidă a relațiilor cu copiii: părinții vor fi categorici, în respectarea programului de viață și a pregătirii școlare și nu vor face concesii și derogări de la principiile pedagogice adoptate. Pe 27 aprilie, după ora 03:13′, posibile tulburări organice legate de fiziologia organelor de simț localizate la nivelul anatomic al capului, însoțite de tulburări de comportament: nervozitate, agitație, iritare, insomnii, surescitare.

Gemeni

Între 21 și 22 aprilie după-amiaza, calcule bănești, concluzii care conduc la nevoia de a face economie, de a renunța, pentru moment, la unele cheltuieli. Între 22 aprilie, după ora 19:09′, și seara zilei de 24 aprilie, fel de a vorbi competent, capacitate de a convinge sau de a-și susține cu autoritate o cauză. Pe 23 aprilie, Venus va intra în zodia Gemenilor, respectiv în respectiv în casa I a cerului lor de naștere, și va începe să-și reverse, pentru câteva săptămâni, postura de benefic și de protector al acestor nativi, declanșând o perioadă în care Gemenii se vor simți bine, vor fi într-o bună formă fizică și psihică. Între 24 aprilie, după ora 22:41′, și zorii zilei de 27 aprilie, moment al hărniciei: nativii își pot lua inima în dinți apucând-se de treburile grele, „murdare” sau antipatice din gospodărie. Pe 27 aprilie, după ora 03:13′, se conturează o perioadă relaxată, în care nativii vor dori să uite de efortul și plictiseala zilelor trecute. Cei tineri vor dori să se bucure de toate ipostazele unei vieți „ușoare”: petreceri, vizite, spectacole, dans, antren, jocuri, speculații și aventuri sentimentale. Nu va fi un moment al seriozității ci, dimpotrivă, al curiozității erotice, al jocului de-a dragostea, al frivolității și inconstanței. Rămân active planetele din casa beneficiilor materiale care, din păcate, întârzie să vină sau ridică numeroase probleme administrative, financiare, legale sau chiar morale (depinde de sursa vizată să procure respectivul câștig) precum și dinamica conflictuală cu unele cunoștințe. Posibile stabilizări sau delimitări în universul interior de trecut, de gândurile destabilizatoare. Nota generală a săptămânii pe sectorul muncă, continuă să alimenteze nemulțumirile, intrigile, provocările, tentativele de stricare a imaginii sau de ciobire a autorității lor la locul de muncă.

Rac

Între 21 și 22 aprilie după-amiaza, perioadă în care își vor regăsi atù-urile personale prin susținerea Lunii în tranzit prin domiciliu și, implicit, prin casa I a personalității lor, ceea ce le va spori sensibilitatea și intuiția. Tranzitul va angaja și casa a VII-a, a relațiilor parteneriale pe care, nu o dată, le va pune în dificultate prin atitudinea lor radicală sau prin abordarea categorică a premizelor puse în joc; de aici, și un spor în dificultatea de a ajunge la o înțelegere sau la o împăcare în varii ipostaze parteneriale. Între 22 aprilie, după ora 19:09′, și seara zilei de 24 aprilie, tendința de a impresiona prin disponibilitatea de a cheltui bani sau de a face achiziții costisitoare. Pe 23 aprilie, Venus va intra în zodia Gemenilor și își va începe tranzitul prin casa a XII-a, ceea ce poartă denumirea de „noroc ascuns”. Asta nu înseamnă ghinion ci doar o formă de manifestare a șanselor în mod discret, ușor voalat, mai greu de sesizat imediat de unde și riscul de a rata o oportunitate. O altă ipostază care se conturează pentru următoarele săptămâni este cea a șansei la informații care vin pe căi subtile: o indiscreție, o mărturisire, un avertisment voalat, o știre parvenită prin intermediari sau care ține de pura întâmplare. Între 24 aprilie, după ora 22:41′, și zorii zilei de 27 aprilie, abordare pragmatică a propunerilor care li se fac, fel de a judeca situațiile curente de viață în chip logic, rațional, fără emoții și subiectivism. Pe 27 aprilie, după ora 03:13′, dorința de a pune capăt exceselor în relațiile de familie, de a atenua asperitățile, în schimb, aspectul provoacă postura publică a nativului; de aceea, nu vor fi excluse confruntările publice și suprasolicitarea profesională. A se evita prestațiile publice (conferințe, luări de poziție într-un cadru oficial, discursurile, interviurile, cuvântările pe teme cu potențial conflictual).

Leu

Între 21 și 22 aprilie după-amiaza, răstimp în care pot apărea stări proaste organice provenind de la un metabolism dereglat, de la disfuncțiile digestive, suferințe osoase și dermatologice; risc de reacții alergice, psihic hipersensibil. Între 22 aprilie, după ora 19:09′, și seara zilei de 24 aprilie, moment al inflamării orgoliului, dorință de afirmare, voință, putere, autoritate, rezistență fizică la stres și la efort. Întreaga săptămână la funcționa un careu în T pe casele I, IV, X, care va pune pe tapet probleme majore de identitate, afirmare, relații publice, raportare la rude, casă, familie, avere, într-un registru dificil de acceptat și soluționat. Pe 23 aprilie, Venus va intra în zodia Gemenilor, pe casa prietenilor și, teoretic, le va aduce noroc de la sau cu ajutorul prietenilor. Relațiile cu persoanele apropiate vor fi armonioase după cum, nu este exclus, ca nativii să primească invitația de a se alătura unor grupuri de interese, scopuri și inițiative care le pot face plăcere, îi pot avantaja sau le pot deschide perspectiva unei dezvoltări personale convenabile. Între 24 aprilie, după ora 22:41′, și zorii zilei de 27 aprilie, activități administrative provocate de nevoia de a reglementa una sau mai multe chestiuni ce țin de un venit provenind ca formă de (răs)plată a muncii și activității profesionale de puse de ei. Pe 27 aprilie, după ora 03:13′, dinamica schimbului de informații este inegală. În ciuda faptului că nativii vor face un efort de a menține echilibrul în conversațiile curente, în chestiunile importante se anunță destul de multe contradicții. Unele vor fi consumate în interioritatea lor, altele vor fi stârnite de un val de provocări care îi fac să riposteze. Perioadă de transformări rapide și brutale cu privire la atașamentul lor față de oameni, idei, inițiative de care se despart prin viziuni contrare.

Fecioară

Între 21 și 22 aprilie, după-amiaza, reticențe încercate de nativi față de unele persoane din anturajul prietenilor și cunoscuților din cercurile în care își desfășoară viața socială. Relațiile afective sunt minate de bănuieli, nemulțumiri mai vechi care nu trec cu nici un chip, de încăpățânări și cramponări de principii, deși, pe fond, nativii sunt, de cele mai multe ori, îndreptățiți să se poarte așa. Între 22 aprilie, după ora 19:09′, și seara zilei de 24 aprilie, răstimp mai puțin semnificativ; în cazuri particulare, în funcție și de harta personală, tranzitele acestei perioade pot stârni, direct sau indirect, stări de spirit nemulțumitoare, marcate de răbufniri de personalitate, de cicatrici din trecut, de o dorință intensă de consolidare personală dar cu șanse reduse de a reuși în această privință. Pe 23 aprilie, Venus va intra în zodia Gemenilor și va începe să influențeze, pentru câteva săptămâni, viața publică, registrul profesional, funcția, rangul, autoritatea sau vocația pentru succes a Fecioarelor. Între 24 aprilie, după ora 22:41′, și zorii zilei de 27 aprilie, etapă relativ bună prin aportul Lunii la echilibrul fizic și organic al nativilor. Dorința acestora se va îndrepta spre obținerea unei ordini interioare. Pe 27 aprilie, după ora 03:13′, presiuni din afara cercului familial nativilor de a face plăți și/sau cheltuieli cu care aceștia nu sunt de acord; contestarea unor impuneri operate de instituțiile statului asupra veniturilor Fecioarelor. Nota generală a săptămânii o reprezintă chinul interior cu privire la raporturile dintre părinți și copii care nu se pot armoniza, la nemulțumirea celor tineri de a nu ieși din hățișul sentimentelor confuze, care ustură și dor; pârjol sufletesc sau abandon al unor persoane, până nu demult dragi lor, care, acum, au căzut în dizgrație sau în uitare.

Mai multe articole