De Alina Guta,

Ingrediente:10 ouă, 1 pate de pui, maioneză, iaurt pătrunjel proaspăt , sare, piper, boia.
Mod de preparare: Se fierb ouăle, se taie în jumătăţi şi se scoate gălbenuşul. Se amestecă gălbenuşurile cu pateul de pui, puţină maioneză, sare, piper, boia şi pătrunjel. Compoziţia rezultată se foloseşte pentru a umple jumătăţile de ouă. Se prepară un sos, amestecând maioneza cu puţin iaurt. Se toarnă sosul pe un platou, după care se aşază ouăle care se mai pot orna cu frunze proaspete de pătrunjel.
Trucuri: În locul maionezei poţi să amesteci un avocado bine copt cu muştar, zeamă de lămâie, sare şi ulei de floarea soarelui presat la rece. Va fi ma ușor de digerat.
Ouăle pot fi întoarse cu albușul în sus și compoziția în jos și ornate în formă de pui.
 

Ilie Năstase l-a făcut praf pe Iohannis după ce a aflat că vrea să-i retragă decorația
GSP.RO

Ilie Năstase l-a făcut praf pe Iohannis după ce a aflat că vrea să-i retragă decorația

Horoscop 11 decembrie 2019. Berbecii pot deveni mai înțelegători cu cei din jur
HOROSCOP

Horoscop 11 decembrie 2019. Berbecii pot deveni mai înțelegători cu cei din jur