Schimbari minore care iti vor imbunatati viata sexuala

Nu e vorba de noi pozitii sau jucarii erotice, ci doar de cateva sfaturi extrem de utile.

Rutina e inevitabila, iar cuplurile ajung in acest impas, deseori. In aceste momente, important este sa privesti in jurul tau si sa te gandesti la cateva schimbari care iti vor imbunatati viata sexuala.

Stim ca nu ai timp sa te documentezi sau sa cauti cateva idei de pozitii sexuale noi. Poate nici nu e asta problema. Iata cateva sfaturi rapide care pot schimba radical modul in care faci sex.

Gaseste-ti timp pentru sex

Atunci cand tu si partenerul tau aveti o viata activa si ocupata, din punct de vedere profesional, sexul ajunge sa fie unul din ultimele lucruri pe lista to do. Asadar, impreuna cu partenerul tau, hotarati asupra unor zile sau weekend-uri, in care veti fi doar voi doi. Lasati copiii la bunici, iar voi ocupati-va unul de celalalt.

Renunta la haine

Ai fi surprinsa cat de atragatoare crede partenerul tau ca esti, iar atunci cand ii oferi putin imaginatiei, el va initia partidele de sex mai usor. Totodata, este dovedit stiintific ca atunci cand doua persoane stau mai putin imbracati in preajma celuilalt, nivelul de intimitate si nevoia de afectiune creste.

Nu te simti obligata de partener

Nimanui nu va gasi placere intr-un act de sex pe care nu si-l doreste de la inceput. Gandeste-te la una din sarcinile de la birou, pe care o eviti constant, deoarece nu te atrage deloc. Atunci cand te simti presata sau obligata sa faci anumite lucruri, precum sexul oral, nu te vei simti bine. Este recomandat sa incerci diverse lucruri, pana gasesti ce anume iti provoaca placere.

Citeste materialul pe elle.ro

Mai multe articole