Moldova

Moldovenii sunt virili şi dezinvolţi din punct de vedere sexual. Specialiştii spun că, într-adevăr, datele oficiale arată că moldovenii sunt primii la delincvenţa sexuală, dar acest lucru se datorează gradului de sărăcie şi de educaţie.

Ardeal

Pentru ardeleni, primordială este satisfacerea partenerei, iar comportamentul lor sexual este clădit în totalitate pe acest principiu. Sunt deschişi în privinţa fanteziilor şi nu se feresc să le pună în aplicare.

Banat

Prin comparaţie cu ceilalţi locuitori ai ţării, bănăţenii sunt caracterizaţi de specialişti ca fiind mai liniştiţi, mai domoi, dar cu aceleaşi dorinţe sexuale. Când au probleme în viaţa de cuplu, nu ezită să ceară ajutor de specialitate.

Oltenia

Sexologii din Oltenia îşi descriu locuitorii ca fiind dezgheţaţi, ba chiar inventivi. Îşi doresc un preludiu tandru, le place misterul, iubesc să se joace cu partenera şi vor să fie dominaţi în pat. În plus, aceştia par a fi tot timpul în căutarea partenerei perfecte.

Muntenia

Muntenii sunt dinamici, posesivi şi inventivi în pat, chiar dornici să experimenteze. Nu refuză afrodisiacele şi sunt preocupaţi de a-şi îmbunătăţi performanţele sexuale şi de a-şi satisface partenerele.

Dobrogea

Românii din Dobrogea sunt iubăreţi, iuţi şi activi fizic. Sexologii apreciază că aceştia nu prea pierd timpul, profită din plin de energia lor sexuală şi preferă să aibă relaţii repetate, dar nu neapărat cu aceeaşi parteneră.

Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...
GSP.RO

Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...

Horoscop 27 mai 2020. Peștii au o relație bună cu cei din apropierea lor
HOROSCOP

Horoscop 27 mai 2020. Peștii au o relație bună cu cei din apropierea lor