Atunci când vă spălaţi unul pe celălalt din cap până-n picioare experimentaţi cu diferite atingeri şi vă exploraţi trupurile, lucru care vă trezeşte instinctele sexuale.

Sub duş vă puteţi face sex oral unul altuia pentru prima oară. Esenţele cremelor de duş, aburul şi apa care curge pe trupurile voastre sunt stimulentele perfecte pentru a începe o partidă de sex oral.

Sexul la duş: Iată ce tehnici vă asigură plăcere!

Sexul sub duş nu e doar lapte şi miere. Există anumite impedimente care vă pot sta în cale, dar pe care le puteţi îndepărta foarte uşor, pentru ca plăcerea să fie maximă.

În primul rând, nu intra sub duş machiată strident, cu o mascara nerezistentă la apă sau cu un dermatograf negru, pentru că în scurt timp atmosfera va deveni… amuzantă.

Atunci când vă spălaţi reciproc nu insistaţi pe tălpi, pentru că riscaţi să alunecaţi. Dacă folosiţi un gel de duş obişnuit sau un săpun ai grijă la ph-ul acestora.

Atunci când iubitul tău vrea să îţi dezmierde zona intimă, s-ar putea să îţi provoace o usturime din cauza diferenţei de ph. Roagă-l să nu insiste decât pe vulvele exterioare dacă nu ai la îndemână un produs de îngrijire care să nu îţi irite zona intimă.

Citește tot materialul pe Unica.ro

Dobre: 'Eu nu sunt sclavul Simonei!' Halep rupe tăcerea, ce s-a întâmplat de fapt: "Nu a fost frumos..."
GSP.RO

Dobre: 'Eu nu sunt sclavul Simonei!' Halep rupe tăcerea, ce s-a întâmplat de fapt: "Nu a fost frumos..."