MENIU CAUTĂ
16 Sep. 2009 15:42

Ştiai că poţi să fii alergică la sex?

Distribuie

0-179969-cuplu.jpgSe ştie că sexul este un bun medicament pentru organismul uman şi că ajută la eliminarea stresului, reducerea tensiunii arteriale şi la pierderea în greutate. Dar ce te faci când afli că acesta poate fi  dăunător, uneori chiar mortal?

Potrivit alergologului şi imunologului Jonathan Buttram, dacă descoperi din timp că eşti alergic la sex, efectele acestuia nu sunt letale, dar o o expunere continuă poate duce la apariţia unor grave probleme de sănătate.

Mâncărimea, urticaria, dificultăţi de respiraţie, vărsături, diaree, crampe oribile uterine şi o inflamaţie a mucoasei rectului sunt câteva dintre simptomele hipersensibilităţii la plasma seminala umană.

„Este de fapt o reacţie alergică sistemică la proteinele din lichidul seminal”, a spus Buttram, care consideră că această boală poate fi devastatoare pentru o relaţie.

Potrivit kait8.com, medicii spun că, în general de această boală suferă femeile care fac sex pentru prima dată. Cu toate acestea s-au întâmplat cazuri în care această reacţie alergică s-a dezvoltat şi la femeile care au avut timp de mai mulţi ani acelaşi partener.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 18 februarie 2019
Comentarii