MENIU CAUTĂ
, de Alina Serea

STUDIU | DRAGOSTEA le face pe FEMEI să RENUNŢE la INHIBIŢII în timpul SEXULUI

Distribuie

Sociologul Beth Montemurro susţine că, în urma studiu efectuat, a ajuns la concluzia că femeile, cu vârste cuprinse între 18 şi 68 de ani, leagă dragostea de sex şi satisfacţia lor depinde de sentimente.

Trei sferturi dintre femeile care au participat la studiu au declarat că se simt mult mai satisfăcute din punct de vedere sexual atunci când îşi iubesc partenerul. Mai mult, acestea au mărturisit că renunţă la inhibiţii şi sunt deschise la nou pentru că au încredere în iubitul lor.

„Când iubesc femeile renunţă la inhibiţii nu doar pentru că au mai multă încredere în iubiţii lor, dar simt că este ok să faci sex în prezenţa dragostei. Deşi în mass-media sexul ocazional este perceput ca un lucru ok, în majoritatea filmelor şi programelor tv femeile care fac asta sunt prezentate ca un exemplu negativ. Acest lucru aduce cu sine o presiune”, a declarat sociologul Beth Montemurro, care a relizat acest studiu.

Concluzia pe care specialiştii au tras-o în urma studiului este că femeile au nevoie de dragoste când fac sex şi au nevoie de sex după ce se căsătoresc.

Comentarii