Sună ca-n povești, dar e adevărat. Savoy, un hotel unde chiar găsești totul. De la super-petreceri pe plajă, până la bufet special pentru bebeluși!

Conceptul de all inclusive – familiar mai ales românilor care călătoresc în străinătate, începe să capete din ce în ce mai mult contur și în România. Mai multe dintre hotelurile din Mamaia au îmbrățișat trendul, dar printre ele Hotel Savoy se distinge cu o ofertă aparte, care întrunește toate „accesoriile” ideii de relaxare. Cadrul perfect unde să-ți scrii povestea și să colecționezi amintiri care să-ți țină de cald la iarnă!

Rețeta nu e neapărat complicată și pornește, în primul rând, de la ideea de „a pune suflet”. Și de a lua în calcul toate detaliile care-l fac pe un turist să se bucure de vacanță, să recomande locul și altor prieteni și, desigur, să revină.  Primul pas – și poate cel mai important – făcut de hotel a fost să-și adapteze oferta astfel încăt să corepundă tuturor gusturilor. Iar Savoy a făcut în așa fel încât să se simtă excelent și tinerii, și familiile cu copii, dar și persoanele de vârsta a treia.

10.000 de metri pătrați de nisip fin și show cu Sânziene

Plaja hotelului are 10.000 de metri pătrați, iar vara aceasta s-a deschis și o nouă terasă cu view perfect și cu un cu aer „savoyable”. Arhitectura e interesantă: trei domuri rectangulare cu roluri bine definite: unul din ele este scena pentru muzica live care crează o atmosferă perfectă în timpul prânzului și găzduiește spectacolele incendiare seara.

Pentru distracția copiilor și a părinților lor, dupa ora 20.00 magia este adusa de Trupa Sufletel. Show cu Sânziene și amuzament maxim cu Cei trei purcelusi! Iar clovnul Sică este nelipsit la cină și-i ajută pe părinți să-și convingă copiii să mănânce tot.

Super-ofertă pentru familiile cu copii

Hotelul are 140 de camere mari, majoritatea cu vedere la mare. Și toate au minibar! Restaurantul este nou, cu mult spațiu interior, dar și exterior la umbră. Turiștii care „au testat” mâncarea, s-au declarat încântați: fiecare membru al familiei a găsit la bufet ceva care să-i placa, chiar și bebelusii, care au bufet separat, unde mami poate să folosească blender-ul pentru piureul preferat.

În lunile iulie si august există și-o ofertă specială, cu gratuitate pentru copiii sub 12 ani.

E adevărat, sună ca-n povești. Pentru că e un loc unde chiar se scriu povești!


Libertatea transmite LIVE, 24 de ore din 24, imagini cu plaja din Mamaia

<iframe width=”740″ height=”400″ src=”https://www.youtube.com/embed/Ae73zddPKxM” frameborder=”0″ allow=”autoplay; encrypted-media” allowfullscreen></iframe>

Mai multe articole