MENIU CAUTĂ
28 Dec. 2012 16:51 , de Mihaela Barbu

Top 5 studii despre sex care te vor da pe spate

Distribuie

1.Hormonii masculini le fac pe femei interesate de ... masturbare

Un nivel ridicat al testosteronului este asociat deseori cu o puternică dorinţă sexuală, însă lucrurile nu stau atât de simplu cum ar părea. Un studiu publicat în luna mai, în revista Archives of Sexual Behavior a identificat faptul că în cazul femeilor, un nivel mai ridicat de testosteron este asociat unui interes crescut pentru masturbare şi… atât!

2. Cine conduce „ostilităţile” la pat?

Se pare că respectarea rolurilor tradiţionale de gen şi în dormitor nu este cea mai bună idee, cel puţin din punct de vedere psihologic. Tinerii care clamează că bărbaţii trebuie să aibă iniţiativa între cearşafuri au un profil psihologic mai slab şi sunt mai puţin stăpâni pe sine în situaţii sexuale, prin comparaţie cu tinerii care au o atitudine mai flexibilă şi acceptă şi o femeie cu iniţiativă, conform unui studiu dat publicităţii în luna octombrie.

3. Orgasmul feminin la sala de fitness există!

Un studiu publicat în luna martie anunţa că fenomenul „coregasmului” este cât se poate de real. Acest tip de orgasm este provocat de anumite tipuri de exerciţii fizice care solicită musculatura abdominală, fără a fi nevoie deloc de stimulare genitală. În cursul acestui an, o echipă de la Universitatea Indiana a intervievat 124 de femei şi a descoperit că 45% dintre acestea au răspuns că au avut orgasm în urma executării de abdomene la sală, în timp ce alte 19% susţin că au experimentat orgasmul în timp ce pedalau pe bicicletă.

4. Discuţiile despre sex, din timpul 'acţiunii', îmbunătăţesc viaţa sexuală

Acest lucru poate părea pentru mulţi surprinzător, dar se pare că într-adevăr, discuţiile despre sex în timpul întreţinerii de rapoarte sexuale, au efecte benefice asupra nivelului de satisfacţie atins de parteneri. Cu cât discuţi mai degajat despre sex şi despre ceea ce-ţi place să primeşti sau să oferi, la rândul tău, cu atât creşte nivelul de satisfacţie. Cel puţin la această concluzie au ajuns cercetătorii de la Cleveland State University.
5. Mămicile nu sunt lipsite de dorinţe sexuale

Femeile care au născut recent sunt de multe ori interesate de o partidă de sex cu mult înainte de a trece cele 6 săptămâni de pauză „recomandate” de medici, conform unui studiu publicat în luna iunie. Mai mult decât atât, probabilitatea de a fi interesate de sex are cauze, mai degrabă, de ordin psihologic, şi nu fiziologic.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Am testat o mașină electrică prin oraș. Cum treci peste „angoasa autonomiei”
Comentarii