Trips&Triks/ Vegetarianului George Vintilă i se face uneori poftă de slănină

Invitat în emisiunea de turism marca Libertatea, Trips&Tricks, George Vintilă a recunoscut că, din când în când, îi mai este dor de o bucată de slănină cu ceapă. Ba, odată i-a fost așa de dor și de mici, că era gata-gata să ”calce strâmb”

Când mai merg în Maramureș cu prietenii pentru schi sau parapantă, după efort parcă merge o slănină cu ceapă și un pic de pălincă” a comantat Vintilă, care este vegetarian de aproape 10 ani.

Și pentru că s-a discutat descpre mici, Vintilă a mai făcut o confesiune. Și de mici îi e dor uneori. ”Odată mi s-a făcut o poftă nebună de micii de la Cocoșatu. Din fericire, eram la 200 de kilometri distanță și n-a fost greu să ma abțin” a povestit simpaticul prezentator, precizând că un al doilea loc ofertant pentru mâncat mici este popasul de la Dedulești.

Micii de pe Dealul Negru sunt un motiv să nu ne dorim autostradă”, a glumit Vintilă. ”Am făcut foarte multe pitstop-uri de-a lungul timpul pe la Dedulești. Sunt peste 8 ani de când nu mai mănânc carne, dar recunosc că îmi amintesc micilor de la Dedulești!”, povestește el amuzat.

Totuși, anii de alimentație fără carne își spun cuvântul. George Vintilă nu mai are pofte dese. De fapt, nu are mai deloc. „Acum micii nu îmi mai fac cu ochiul, poate au crescut și ei și nu mai sunt așa mici. Mă gândesc că odată cu lăsatul asta de carne, micii de pe Dealul Negru nu au fost niciodată mici. Micii pe care-i mâncam noi, erau așa mai degrabă niște cârnați! Dar, cu toate nostalgiile, mă simt mai bine așa” a adăugat el.

Pe George Vintilă îl puteți revedea și …resculta într-o originală emisiune de lifestyle. alături de echipa de la Noizz, în fiecare joi, la orele 12.00.


Citește și:

Site-ul Ministerului Educației minează criptomonede. În codul sursă al paginii edu.ro apar trimiteri spre site-uri cu escorte din Turcia

Mai multe articole