10 Ian. 2018 01:00

Horoscop, miercuri, 10 ianuarie 2018. Leii se simt în stare să dărâme munții. Devin o sursă de inspirație pentru apropiați

Distribuie

Horoscop 10 ianuarie 2018. Leii se simt în stare să dărâme munții. Devin o sursă de inspirație pentru apropiați

Horoscop 10 ianuarie 2018 - Berbec

Astăzi poți să depășești limitele cu care sunt obișnuiți deja ceilalți și să faci un pas mai departe, prin bunăvoință și prietenie sau prin orgoliu și egoism.

Horoscop 10 ianuarie 2018 – Taur

Ai parte de un val de inspirație care te conduce către gânduri mai bune, iar acestea, la rândul lor, îți amintesc cine ești de fapt și cât de mult ai uitat de tine de prea mult timp…

Horoscop 10 ianuarie 2018 – Gemeni

Ești foarte receptiv, lucru care te avantajează în special la serviciu, pentru că vezi foarte bine ițele care se țes. Dezavantajul e că preiei stări negative de la cei din jur și le tot aduni, în loc să te scuturi de ele…

Horoscop 10 ianuarie 2018 – Rac

Poți primi o veste bună de la unul dintre partenerii de bază sau chiar tu vei fi cel care o oferă unui apropiat. Este o zi excelentă pentru a adopta idei și atitudini noi.

Horoscop 10 ianuarie 2018 – Leu

Te simți în stare să dărâmi și munții, dacă e necesar, ca să ajungi acolo unde îți dorești. Ai putea deveni o sursă de inspirație pentru apropiații tăi.

Horoscop 10 ianuarie 2018 – Fecioară

Ești binevoitor, iar cei din anturaj vor aprecia acest lucru, mai ales că fiecare ar vrea să-ți ceară câte ceva sau să îți atragă atenția în vreun fel.

Horoscop 10 ianuarie 2018 – Balanță

Există ceva care nu îți este pe plac în situațiile pe care încerci să le gestionezi. Unii oameni ți se par prea duri, prea reci. Dacă ai sta să te gândești bine, ți-ai da seama că nu e deloc o noutate.

Horoscop 10 ianuarie 2018 – Scorpion

Pe de o parte, simți nevoia să devii mai sensibil și mai atent în relația cu cei dragi. Pe de alta, te ocupi prea mult de supărările pe care le asociezi cu o persoană din anturaj.

Horoscop 10 ianuarie 2018 – Săgetător

Ești mai pașnic, poate și pentru că ai foarte multe pe cap și îți convine această situație, care te solicită mult. Poți lua decizii foarte inspirate de azi încolo, pentru o bună perioadă.

Horoscop 10 ianuarie 2018 – Capricorn

Sprijinul unui apropiat vine într-un moment delicat pentru tine. Ca să-ți păstrezi acest om alături va trebui să dai dovadă de respect sincer.

Horoscop 10 ianuarie 2018 – Vărsător

Discuțiile cu superiorii nu merg în sensul dorit de tine, dar poate că nici nu te străduiești prea mult să le conduci unde vrei, având în vedere că ești convins că ai mai mulți ași în mânecă.

Horoscop 10 ianuarie 2018 – Pești

Unii dintre cei din anturaj așteaptă un semn de la tine, ca să se apropie sau chiar să vină cu propuneri care ar fi deosebit de interesante și utile ambelor părți.


Vezi și previziunile Uraniei pentru această săptămână.

Loading...
Comentarii