Horoscop, luni, 10 iulie 2017. Taurii au o zi complicată. Dorința de a evita conflictele îi poate ține departe de provocări

10 iulie 2017 01:00

Horoscop 10 iulie 2017. Taurii au o zi complicată. Dorința de a evita conflictele îi poate ține departe de provocări

Horoscop 10 iulie 2017 – Berbec

S-ar putea să fie destul de greu de stăpânit impulsurile revoluționare pe care vrei să le concretizezi în orice situație, ca să iasă totul așa cum vrei tu.

Horoscop 10 iulie 2017 – Taur

Poate fi o zi complicată, dar vei avea și căi de ieșire. În unele cazuri, dorința sinceră de a evita conflictele va fi suficientă ca să te țină la distanță cele mai multe provocări.

Horoscop 10 iulie 2017 – Gemeni

Vei avea destule motive de revoltă astăzi, dar știi deja că nu îți folosește la nimic să le dai curs. Ai nevoie de soluții pentru astfel de situații și de dialog cu cei implicați.

Horoscop 10 iulie 2017 – Rac

Este posibil să apară o fisură nedorită într-o relație importantă – de exemplu, cea de cuplu. Nu se poate repara imediat, dar nici nu îți folosește la nimic să te superi.

Horoscop 10 iulie 2017 – Leu

Atmosfera cam rece din familie și de la serviciu poate servi scopului tău de a te concentra pe muncă, dar în timpul liber vei simți că îți lipsește ceva esențial.

Horoscop 10 iulie 2017 – Fecioară

Sfera sentimentală trece prin transformări succesive și este ușor de înțeles de ce astăzi sunt posibile noi tensiuni care să îți dea bătăi de cap serioase.


Citește și: EXCLUSIV/ Decizie radicală luată de iubita lui Cristian Boureanu. A intrat în depresie și…


Horoscop 10 iulie 2017 – Balanță

Te implici cu maximă seriozitate în tot ce faci și tocmai acesta poate fi motivul pentru care vei simți nevoia să le reproșezi celorlalți faptul că nu fac același lucru.

Horoscop 10 iulie 2017 – Scorpion

Contactele obișnuite cu cei din anturaj pot deveni complicate, din motive care nu sunt ușor de investigat. Este important să nu ieși din starea ta de calm imperturbabil.

Horoscop 10 iulie 2017 – Săgetător

Poți deveni un factor de echilibru în orice situație care scapă de sub controlul celorlalți și te privește și pe tine. E de ajuns să fii sincer și să respecți părerile tuturor.

Horoscop 10 iulie 2017 – Capricorn

Ceva te supără și chiar nu e ceva cu care să te împaci prea ușor. Ai de ales între a avea o reacție categorică și a da dovadă de mai multă toleranță.

Horoscop 10 iulie 2017 – Vărsător

Ai șansa de a remedia anumite fisuri apărute în relațiile cu cei dragi. Dacă te concentrezi puțin, îți vei aminti când și cum te-ai îndepărtat de ei.

Horoscop 10 iulie 2017 – Pești

E de ajuns să privești situațiile în care ești implicat de la o oarecare distanță și vei vedea, cu ușurință, ce le lipsește, ce te neliniștește și ce te enervează.


Urmărește și Horoscopul Uraniei, publicat în fiecare joi, EXCLUSIV pe Libertatea

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro