12 Sep. 2017 01:00

Horoscop, marți, 12 septembrie 2017. Berbecii sunt deranjați de unele replici neinspirate, spuse la supărare de apropiații lor

Distribuie

Horoscop 12 septembrie 2017. Berbecii sunt deranjați de unele replici neinspirate, spuse la supărare de apropiații lor

Horoscop 12 septembrie 2017 – Berbec

S-ar putea să te dea peste cap anumite replici, probabil neinspirate, rostite la supărare de unii dintre cei care fac parte din anturajul tău apropiat.

Horoscop 12 septembrie 2017 – Taur

E cam multă dezordine și asta te derutează, nu mai știi de unde să iei problemele și unde să le pui. Vei reuși să te orientezi mai ușor, dacă vei fi ceva mai binevoitor.

Horoscop 12 septembrie 2017 – Gemeni

Ai chef de vorbă mai mult decât de obicei și de aceea ajungi rapid la concluzia că toate se pot rezolva prin dialog, însă astăzi lucrurile nu funcționează așa.

Horoscop 12 septembrie 2017 – Rac

Îți faci prea multe griji și asta se vede în gradul de oboseală la care ai ajuns. Poate ar fi cazul să oprești acea rotiță a minții tale care te îndeamnă să te comporți greșit cu tine însuți.

Horoscop 12 septembrie 2017 – Leu

Ești tentat să tragi concluzii greșite, din cauza unor lipsuri reale sau posibile. Cauți o recompensă mai bună pentru eforturile tale, dar te cam grăbești.

Horoscop 12 septembrie 2017 – Fecioară

Cel mai bine te orientezi în problemele pe care le controlezi, care depind de tine. Nu are rost să te risipești în prea multe și nu e deloc indicat să te implici în cele pe care ar trebui să le rezolve alții.

Horoscop 12 septembrie 2017 – Balanță

Vorbă multă și degeaba, în special în cazul planurilor pe care toți vor să le creioneze așa cum le place, nu de comun acord cu toate persoanele implicate.

Horoscop 12 septembrie 2017 – Scorpion

Asculți mai mult, în speranța că vei reuși să afli ce te interesează. Problema e că ai pierdut încrederea unor apropiați și cu mare greutate o vei recupera.

Horoscop 12 septembrie 2017 – Săgetător

Poate că nu vei reuși să ajungi la o soluție care să fie și pe placul partenerilor, dar este important să o cauți și să găsești cele mai bune argumente.

Horoscop 12 septembrie 2017 – Capricorn

Este posibil să se contureze conflicte multiple, cel puțin cu două persoane, în mediul de la serviciu. Vorbele rostite de tine sunt cele care pun paie pe foc.

Horoscop 12 septembrie 2017 – Vărsător

Ai o datorie față de o persoană dragă și ar fi bine să te concentrezi asupra acestui aspect. Vei avea numai avantaje și vei avea și cu să le împărtășești.

Horoscop 12 septembrie 2017 – Pești

Există riscul unor conflicte cu o persoană apropiată, din familie, din cauza unor neînțelegeri care scot la lumină diferențe majore de viziune despre viață și mersul corect al lucrurilor.

Vezi și previziunile Uraniei pentru această săptămână.

Comentarii
← Inchide