MENIU CAUTĂ
13 Ian. 2018 01:00

Horoscop, sâmbătă, 13 ianuarie 2018. Balanțele să ocupă de problemele personale sau de cele din familie

Distribuie

Horoscop 13 ianuarie 2018. Balanțele să ocupă de problemele personale sau de cele din familie

Horoscop 13 ianuarie 2018 - Berbec

Ar fi bine să acorzi mai multă atenție relațiilor cu superiorii, fiindcă ei sunt cei care te pot ajuta să progresezi pe plan profesional. Pentru asta e însă nevoie de fapte remarcabile, nu de vorbe.

Horoscop 13 ianuarie 2018 – Taur

Ai ocazia să creionezi viitorul unor proiecte de care te ocupi acum, chiar și al celor care sunt doar în stadiul de idee. Este important să le ceri ajutorul celor care se pricep mai bine decât tine.

Horoscop 13 ianuarie 2018 – Gemeni

Azi ai putea vedea doar lipsuri acolo unde un optimist vede oportunități de dezvoltare. Dacă e așa, poate ar fi bine să ceri ajutorul unui optimist…

Horoscop 13 ianuarie 2018 – Rac

Ești tentat să iei decizii dure, care să îți aducă imediat claritatea mult dorită în relațiile importante. Știi însă că relațiile sunt ca oamenii – când limpezi, când în ceață.

Horoscop 13 ianuarie 2018 – Leu

Te concentrezi pe muncă, dar ar fi bine să faci acest lucru cu multă bunăvoință, pentru ca eforturile pe care le depui să nu devină o povară greu de dus.

Horoscop 13 ianuarie 2018 – Fecioară

Cauți partea frumoasă din relațiile cu cei dragi, ca să îți păstrezi încrederea în bunul mers al acestor relații. Sunt șanse mari să o și descoperi, dacă nu ai așteptări exagerate.

Horoscop 13 ianuarie 2018 – Balanță

Ești invitat să te ocupi de problemele intime, cele din familie sau cele strict personale, de care nu se poate ocupa nimeni altcineva. Este indicat să fii optimist, dacă vrei să iei decizii cu privire la acest domeniu.

Horoscop 13 ianuarie 2018 – Scorpion

Îți poți construi o strategie foarte bună pentru a avea succes la un examen de mică importanță sau la o întâlnire pe care o consideri esențială.

Horoscop 13 ianuarie 2018 – Săgetător

Te afli într-o etapă de confirmare a valorii personale pe care ai acumulat-o în ultimii ani. Dacă ai muncit cu seriozitate, acum culegi roade frumoase.

Horoscop 13 ianuarie 2018 – Capricorn

Propria persoană este în centrul atenției în această perioadă, dar nu trebuie să uiți de rolul modelator esențial pe care îl au relațiile, de orice fel ar fi ele.

Horoscop 13 ianuarie 2018 – Vărsător

Cauți o ieșire din strânsoarea obligațiilor pe care ți le-ai asumat, de voie sau de nevoie. Din păcate, nu există soluții ușoare sau simple pentru ceea ce te doare te tine acum.

Horoscop 13 ianuarie 2018 – Pești

Ești cu ochii pe ei care pot ocupa un loc important în viața ta, care-ți pot deveni protectori sau prieteni. Experiențele recente te-ar putea determina să exagerezi cu pretențiile.


Vezi și previziunile Uraniei pentru această săptămână.

Loading...
Comentarii