13 Oct. 2017 01:00

Horoscop, vineri, 13 octombrie 2017. Gemenii sunt rapizi și eficienți. Reușesc să se descurce chiar și în situațiile presante

Distribuie

Horoscop 13 octombrie 2017. Gemenii sunt rapizi și eficienți. Reușesc să se descurce chiar și în situațiile presante

Horoscop 13 octombrie 2017 - Berbec

Ai șansa de a remedia unele dintre complicațiile care ți-au afectat relațiile cu cei dragi în ultima vreme. Este important ca inițiativele pozitive să vină de la tine.

Horoscop 13 octombrie 2017 – Taur

Cu multă răbdare și cu implicare sinceră, vei reuși să rezolvi multe, atât la serviciu, cât și acasă. Dacă te sperie efortul, ar fi mai bine să nu te mai ocupi de acest aspect.

Horoscop 13 octombrie 2017 – Gemeni

Ajungi mai ușor decât oricând la concluzii utile, chiar în situațiile care cer reacții rapide sau generează o presiune suplimentară asupra ta.

Horoscop 13 octombrie 2017 – Rac

Te poate ajuta cineva din familie, mai mult indirect, prin ideile pe care ți le comunică sau, pur și simplu, pentru că îți distrage atenția de la ceea ce te nemulțumește.

Horoscop 13 octombrie 2017 – Leu

Dispoziția ta generoasă poate produce mai multe efecte decât crezi. Ai putea fi surprins plăcut de reacțiile celor din anturajul apropiat.

Horoscop 13 octombrie 2017 – Fecioară

Există posibilitatea de a lua decizii mai înțelepte astăzi, cu condiția să îți păstrezi mintea limpede și să stai departe de influența negativă a celor pesimiști.

Horoscop 13 octombrie 2017 – Balanță

Poți primi sfaturi dintre cele mai utile de la apropiați, cu condiția să le ceri și să ai și răbdarea necesară pentru a le asculta până la capăt.

Horoscop 13 octombrie 2017 – Scorpion

Nu reușești să controlezi mare lucru și acest lucru te poate da peste cap. Situațiile care îți scapă acum de sub control nu pot fi întoarse din drum.

Horoscop 13 octombrie 2017 – Săgetător

Ai parte de sugestii pozitive de la un prieten adevărat, care te și cunoaște foarte bine. Este bine să ții cont și de părerile celor din familie când iei o decizie care îi privește.

Horoscop 13 octombrie 2017 – Capricorn

Știi ce ai de facut pentru a-ți proteja imaginea bună pe plan profesional, dar rămâi doar cu imaginea, dacă nu ai depus eforturile necesare, la momentul potrivit.

 Horoscop 13 octombrie 2017 – Vărsător

Cuvintele înțelepte vin azi de la persoanele mai în vârstă de care te leagă sentimente sincere și de la care ai mai primit și altădată sfaturi bune.

Horoscop 13 octombrie 2017 – Pești

Dorința de a economisi inteligent orice fel de resurse te poate ajuta foarte mult, mai ales pe plan sufletesc, pentru că nu te vei mai consuma inutil în situațiile neclare.

Vezi și previziunile Uraniei pentru această săptămână.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 21 august 2018. Fecioarele au parte de o zi delicată
Loading...
Comentarii