13 Sep. 2017 01:00

Horoscop, miercuri, 13 septembrie 2017. Balanțele se ceartă cu persoane în vârstă care le refuză sfaturile sau învățămintele

Distribuie

Horoscop 13 septembrie 2017. Balanțele se ceartă cu persoane în vârstă care le refuză sfaturile sau învățămintele

Horoscop 13 septembrie 2017 – Berbec

Poți obține ceva bun din toată agitația de azi, cu condiția să fii mai atent la cei dragi și să accepți faptul că au și ei dreptul de a face ce le trece prin cap, la fel ca tine.

Horoscop 13 septembrie 2017 – Taur

Te îndoiești de corectitudinea unor parteneri, dar nici tu nu ai fost întru totul corect cu acești oameni. Sinceritatea te-ar ajuta să te apropii mai mult de ei.

Horoscop 13 septembrie 2017 – Gemeni

Este o zi foarte bună pentru a reveni la relații frumoase cu cei din anturajul apropiat care s-au îndepărtat de tine, din diverse motive.

Horoscop 13 septembrie 2017 – Rac

Unele probleme de la muncă se complică și mai mult și nu vei reuși să le descurci de unul singur. Ai nevoie de ajutor și trebuie să ai grijă cum îl ceri.

Horoscop 13 septembrie 2017 – Leu

Ai impresia că ai ajuns, în sfârșit, la capătul unor probleme care au produs multe schimbări în viața ta, mai ales pe plan profesional. E o impresie falsă, valabilă pe termen scurt.

Horoscop 13 septembrie 2017 – Fecioară

Faptul că unii dintre cei din familie țin secrete o parte din deciziile luate sau îți ascund chiar acțiunile lor nu ar trebui să te descurajeze.

Horoscop 13 septembrie 2017 – Balanță

Se anunță confruntări acute cu persoane mai în vârstă sau cu unele lipsite de măsură în ce zic sau fac. Nu are rost să le înveți tu să trăiască mai bine, dacă ele nu vor.

Horoscop 13 septembrie 2017 – Scorpion

Poate fi o zi deosebit de agreabilă, dar numai dacă te orientezi spre partea frumoasă a vieții tale, adică spre cei dragi și spre pasiunile care îți hrănesc sufletul.

Horoscop 13 septembrie 2017 – Săgetător

Renunți de bunăvoie la un motiv major de divergență cu unul dintre partenerii de bază. Vei obține mai multe așa, cu siguranță.

Horoscop 13 septembrie 2017 – Capricorn

Ești orientat, ca de obicei, spre conservarea unor avantaje proprii, în special la locul de muncă. Problema e că mai sunt și alții care vor același lucru.

Horoscop 13 septembrie 2017 – Vărsătorzodiac

Cauți informații care să te ajute să iei o decizie curajoasă, legată de o persoană dragă. Problema e că tot ce ajunge la tine este confuz, fragmentat sau poate chiar fals.

Horoscop 13 septembrie 2017 – Pești

Te vezi nevoit să îți asumi deplin un rol mai important pe plan profesional și nu numai. Viața te impinge spre asta și cu siguranță e spre binele tău.

Vezi și previziunile Uraniei pentru această săptămână.

Comentarii
← Inchide