MENIU CAUTĂ
15 Feb. 2018 01:00

Horoscop, joi, 15 februarie 2018. Leii au parte de schimbări în relațiile importante

Distribuie

Horoscop 15 februarie 2018. Leii au parte de schimbări în relațiile importante - parteneriate, colaborări și chiar relația de cuplu

Horoscop 15 februarie 2018 - Berbec

Ai șansa de a schimba ceva în relațiile cu prietenii sau cu rudele. Este o zi de înnoire și de deschidere, pe care o poți folosi în beneficiul tuturor.

Horoscop 15 februarie 2018 – Taur

Poți iniția noi proiecte, poți renunța la vechile poveri pe care le duci pe umeri degeaba și poți schimba ceea ce ține blocat în trecut. Este o zi a schimbărilor rapide și inspirate.

Horoscop 15 februarie 2018 – Gemeni

Ai acces la oameni noi, care susțin și promovează idei noi. În acest context, ai putea prinde din zbor și unele dintre inițiativele acestora, la care să pui apoi umărul pentru a le vedea realizate.

Horoscop 15 februarie 2018 – Rac

Ai ocazia să schimbi ceva în felul în care abordezi siguranța financiară și să te eliberezi astfel, măcar parțial, de povara de a accepta orice, numai ca să te simți în siguranță.

Horoscop 15 februarie 2018 – Leu

Se anunță schimbări în relațiile importante, de la parteneriate la colaborări și chiar în relația de cuplu. Unele sunt inițiate de tine, altele, de ceilalți, dar sunt în beneficiul tuturor.

Horoscop 15 februarie 2018 – Fecioară

Se poate schimba ceva, în sfârșit, la locul de muncă, ceva care să îți permită să te simți mai liber, dar și mult mai capabil, mai motivat să pui pasiune în tot ce faci.

Horoscop 15 februarie 2018 – Balanță

Ai parte de un nou început într-o relație deja existentă sau faci astăzi primul pas în acest sens. Este o zi a iubirii și a înnoirii pentru tine.

Horoscop 15 februarie 2018 – Scorpion

Noutatea zilei seamănă cu o revelație pentru tine, fiincă te îndeamnă să devii mai responsabil față de membrii familiei și să ții cont de nevoile lor reale.

Horoscop 15 februarie 2018 – Săgetător

Ești dornic de noi abordări, chiar dacă problemele curente sunt legate mai mult de buna administrare a resurselor proprii sau ale celor apropiați.

Horoscop 15 februarie 2018 – Capricorn

Te poate surprinde situația financiară, în mod plăcut sau nu, în funcție de ce ai făcut până acum. Pot să apară și noi modalități de câștig, dar numai pe termen scurt.

Horoscop 15 februarie 2018 – Vărsător

Ai șansa de a-ți schimba viața prin decizii de moment, dar care sunt rodul unui impuls bun, de care nu ai vrut să ții cont până acum.

Horoscop 15 februarie 2018 – Pești

Ceva se modifică în mintea și în sufletul tău și ești dornic să descoperi ce este acest impuls de schimbare care te animă. Îți poate aduce eliberarea de povara unor tristeți de care nu ai nevoie.


Vezu și previziunile Uraniei pentru această săptămână.

Loading...
Comentarii