MENIU CAUTĂ
15 Iun. 2018 01:00

Horoscop, vineri, 15 iunie 2018. Taurii nu mai au încredere în apropiați

Distribuie

Horoscop 15 iunie 2018. Taurii nu mai au încredere în apropiați

Horoscop 15 iunie 2018 - Berbec

Te poate cuprinde o zgârcenie afectivă suspectă, pe care ar fi bine să o conștientizezi rapid și să o ții sub control, pentru că altfel, riscă să îți strice relații importante.

Horoscop 15 iunie 2018 – Taur

Lipsa de încredere în cei din anturajul apropiat nu ar trebui să devină un obstacol, ci doar o stare trecătoare, pe care nu ai de ce și nici nu ar trebui să o transformi într-o regulă.

Horoscop 15 iunie 2018 – Gemeni

Nu ai tot ce crezi că îți trebuie pentru ca planurile la care ții foarte mult să reușească, dar acesta nu este un motiv să renunți la ele. Poate că ar trebui să-ți regândești un pic strategia…

Horoscop 15 iunie 2018 – Rac

Unele probleme din cuplu te pot face să te îndoiești de soliditatea relației sau de profunzimea sentimentelor care vă unesc, dar sunt și acestea firești, din când în când. În nicio relație nu curge doar lapte și miere.

Horoscop 15 iunie 2018 – Leu

Ai multe pe cap, mai ales la serviciu și nu neapărat ca volum, ci, mai degrabă, ca noutate care te solicită, mai ales pe partea de relaționare cu oameni, idei și concepții noi.

Horoscop 15 iunie 2018 – Fecioară

Există pericolul să exagerezi importanța unor evenimente care doar pun piedici, nu stopează efectiv proiectele la care lucrezi acum. Caută soluții, în loc să te blochezi.

Horoscop 15 iunie 2018 – Balanță

Te întorci la situația din familie, la problemele nerezolvate și la solicitările celor apropiați. Ai nevoie de echilibru ca să poți organiza ceva așa cum trebuie.

Horoscop 15 iunie 2018 – Scorpion

Ești foarte pornit, dar numai pe o anumită direcție, iar asta se poate transforma într-un mare dezavantaj, în timp, pentru că nu mai vezi nimic altceva. Renunță la ochelarii de cal!

Horoscop 15 iunie 2018 – Săgetător

Există lumini și umbre în situația ta financiară și poate nu ar strica să iei anumite decizii sau să începi să le gândești, pas cu pas.

Horoscop 15 iunie 2018 – Capricorn

Este foarte important cum anume îți susții părerile, mai ales în fața apropiaților. Să îi consideri, sincer, egalii tăi, ar fi un prim pas.

Horoscop 15 iunie 2018 – Vărsător

Poate că ție îți scapă multe, dar nu și celor din jur, pentru care ești deosebit de transparent. Ai impresia că poți ascunde anumite lucruri, dar te dai de gol în fiecare zi.

Horoscop 15 iunie 2018 – Pești

În mintea ta se conturează decizii necesare, dar pe care le tot amâni, deși știi că nu este în avantajul tău să faci acest lucru.


Vezi și previziunile Uraniei pentru această săptămână

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop marți 22 ianuarie 2019. Balanțele au parte de o șansă nesperată
Loading...
Comentarii