15 Noi. 2017 01:00

Horoscop, miercuri, 15 noiembrie 2017. Leii vor avea confruntări intense în anturaj, dacă nu fac eforturi să-și tempereze nervii

Distribuie

Horoscop 15 noiembrie 2017. Leii vor avea confruntări intense în anturaj, dacă nu fac eforturi să-și tempereze nervii

Horoscop 15 noiembrie 2017 - Berbec

Ziua de azi îți aduce mai multe momente tensionate decât te aștepți și de aceea ar trebui să fii pregătit cu o rezervă generoasă de răbdare și bunăvoință. Este esențial să nu te enervezi.

Horoscop 15 noiembrie 2017 – Taur

Dai glas nemulțumirilor cum crezi de cuviință, departe de urechile celor care ar trebui să le audă sau doar într-un cadru intim, adică exact acolo unde aceste nemulțumiri nu ar trebui să ajungă.

Horoscop 15 noiembrie 2017 – Gemeni

Îți poți însenina ziua, dacă vei dori acest lucru, dar nu înainte de a clarifica ce te supără la cei dragi și de ce ești tentat să te îndepărtezi de ei. Comunicarea în familie și anturaj este esențială, pentru a păstra bunele relații.

Horoscop 15 noiembrie 2017 – Rac

Se anunță o serie de neplăceri în familie – unele sunt doar o continuare a celor vechi, alte apar acum. Este nevoie de o atitudine binevoitoare, pentru a nu alimenta conflictele.

Horoscop 15 noiembrie 2017 – Leu

Sunt posibile confruntări destul de intense cu persoane din anturajul apropiat. Nu e obligatoriu să se ajungă la așa ceva, dar tentația e mare, așa că va trebui să faci un efort sincer ca să te abții.

Horoscop 15 noiembrie 2017 – Fecioară

Dorințele îți sunt cenzurate, plăcerile la fel, și poate de aceea consideri că trebuie să te revolți imediat ce apare o nouă limitare, chiar dacă, de această dată, este vorba despre una justificată.

Horoscop 15 noiembrie 2017 – Balanță

Te supără cineva din familie și, cu toate că nu spui nimic și nu-i atragi atenția, alegi să te îndepărtezi de acea persoană. Ar fi mai bine să te exprimi, poate așa s-ar ajunge și la o soluție. Comunicarea este cheia în orice relație, nu uita!

Horoscop 15 noiembrie 2017 – Scorpion

Se anunță neplăceri provocate de persoane care aleg să joace teatru față de tine și să pretindă că îți sunt prietene și îți doresc binele, când, de fapt, intențiile lor sunt cu totul altele…

Horoscop 15 noiembrie 2017 – Săgetător

Este posibil să fii nevoit să renunți la un drept obținut cu mare greutate sau să schimbi ceva în ritmul cheltuielilor, din cauza unor complicații financiare nebănuite.

Horoscop 15 noiembrie 2017 – Capricorn

Deși tu percepi situațiile pe care le trăiești azi ca pe o încercare de a fi îndepărtat de ceva ce îți dorești foarte mult, sunt șanse să îți fie de folos să faci un pas în spate. Încearcă să privești situația în ansamblu.

Horoscop 15 noiembrie 2017 – Vărsător

Ai multe de învățat chiar despre un domeniu la care credeai că ești expert: relațiile cu oamenii. Abia acum poți vedea efectele convingerilor greșite și poți începe să te scuturi de ele.

Horoscop 15 noiembrie 2017 – Pești

Probabil există un echilibru, pe care faci eforturi să-l menții, între nevoile tale și cele ale celorlalți. Este chiar util să ții cont de acest aspect și pe viitor, pentru că îți va aduce multe beneficii.

Vezi și previziunile Uraniei pentru această săptămână

Loading...
Comentarii