15 Sep. 2017 01:00

Horoscop, vineri, 15 septembrie 2017. Săgetătorii cad pradă iluziilor. Cred că ieșind dintr-o situație complicată scapă și de probleme

Distribuie

Horoscop 15 septembrie 2017. Săgetătorii cad pradă iluziilor. Cred că ieșind dintr-o situație complicată scapă și de probleme

Horoscop 15 septembrie 2017 – Berbec

Te poți păcăli singur în situațiile complicate, crezând că felul tău direct de exprimare e suficient pentru a fi bine înțeles și, mai ales, pentru ca mesajul tău să fie acceptat.

Horoscop 15 septembrie 2017 – Taur

Problemele din familie se pot rezolva și altfel decât crezi tu, dar pentru asta va fi nevoie să accepți că și ceilalți pot avea dreptate și poate chiar înțeleg mai bine decât tine anumite lucruri.

Horoscop 15 septembrie 2017 – Gemeni

Ai parte de o zi interesantă. Vei trece prin situații în care ceea ce îți dorești nu se împlinește, dar nu este nici pe departe un lucru rău.

Horoscop 15 septembrie 2017 – Rac

Se conturează mai multe schimbări mici, care vor echivala cu o schimbare mare. Va trebuie să fii foarte atent la felul în care te exprimi când îți ceri drepturile.

Horoscop 15 septembrie 2017 – Leu

Ai tendința de a exagera anumite probleme și cei dragi vor reacționa pe măsură. Vei avea de ales între a continua, fiind convins că ai dreptate, și a tempera aceste impulsuri.

Horoscop 15 septembrie 2017 – Fecioară

Sunt posibile mai multe încurcături în familie, pornind de la neînțelegerile nerezolvate. E nevoie de multă răbdare, dar și de o abordare inteligentă a situațiilor delicate.

Horoscop 15 septembrie 2017 – Balanță

Te apropii cu teamă de cei care îți vor binele și alergi spre cei care au alte intenții sau sunt preocupați de binele lor și… cam atât.

Horoscop 15 septembrie 2017 – Scorpion

Este o zi cu momente intense care te vor încânta chiar mai mult decât te aștepți. Problema e că pot aduce și un întreg cortegiu de probleme, odată cu încântarea.

Horoscop 15 septembrie 2017 – Săgetător

Te amăgești cu gândul că ieșind dintr-o situație complicată, vei reuși să scapi și de problemele care au generat-o. Este o iluzie și vei simți asta pe pielea ta.

Horoscop 15 septembrie 2017 – Capricorn

Vei vedea că e cam mare prețul pentru anumite extravaganțe, mai ales cele pe care le faci pentru a păstra o anumită imagine sau pentru a deveni mai influent.

Horoscop 15 septembrie 2017 – Vărsător

Vei avea șansa de a alege gândul cel bun, varianta pozitivă, dar abia după ce vei vedea unde ai ajuns sub influența unor alegeri nepotrivite.

Horoscop 15 septembrie 2017 – Pești

Crezi că lucrurile nu sunt deloc așa de simple pe cât par și nu vrei să te lași păcălit. Te convingi singur că anumite probleme sunt de nerezolvat.

Vezi și previziunile Uraniei pentru această săptămână.

Loading...
Comentarii